Η σύντροφος του Ρονάλντο έκλεψε τις εντυπώσεις ως παρουσιάστρια στο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο (vid&pics)

Η σύντροφος του Ρονάλντο έκλεψε τις εντυπώσεις ως παρουσιάστρια στο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο (vid&pics)

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες έλαμψε στο φετινό φεστιβάλ του Σαν Ρέμο. Η αγαπημένη του Κριστιάνο ήταν εκ των παρουσιαστών της βραδιάς κι εκείνος βρέθηκε στην πρώτη σειρά των επισήμων και να την καμαρώσει!

To φεστιβάλ του Σαν Ρέμο είναι διαγωνισμός τραγουδιού της Ιταλίας που διεξάγεται από το 1951, με τη φετινή τελετή να έχει έντονη ποδοσφαιρική λάμψη.

Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους έδωσε το παρών στο θέατρο Ariston το βράδυ της Πέμπτης (6/2) για χάρη της Τζορτζίνα, με την απαστράπτουσα σύντροφό του να παρουσιάζει την εκδήλωση και να μαγεύει τα πλήθη με το εντυπωσιακό φόρεμά της.

Στο πλευρό της Ισπανίδας καλλονής στη σκηνή ήταν ο διάσημος Ιταλός Αμαντέους, ο οποίος δηλώνει φαν της Ίντερ. Κατά τη διάρκεια της λαμπερής εκδήλωσης, ο παρουσιαστής κατέβηκε στην πρώτη σειρά όπου είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, για να δεχτεί μάλιστα το δώρο του CR7 που ήταν μία φανέλα της Γιουβέντους με το Νο 7 στην πλάτη.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη βραδιά... Παρατηρείτε κι εσείς τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Τζορτζίνα; Λέτε να είχε φάει πολύ στα γενέθλια του Κριστιάνο που ήταν μια μέρα πριν την εκδήλωση ή περιμένει το πέμπτο παιδί του;

GALLERY