Κόμπι Μπράιαντ: Συγκλονίζει η φωτογραφία που ανέβασε η σύζυγός του στο Instagram

Κόμπι Μπράιαντ: Συγκλονίζει η φωτογραφία που ανέβασε η σύζυγός του στο Instagram

Συγκλονίζει η πρώτη δημόσια αντίδραση της συζύγου του αδικοχαμένου θρύλου του NBΑ.

Η Βανέσα Μπράιαντ είναι σε τραγική κατάσταση μετά τον χαμό των δύο αγαπημένων της προσώπων. Ο σύζυγός της Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη τους Τζιάννα ήταν τα δύο από τα εννέα θύματα της συντριβής του ελικοπτέρου στην Καλιφόρνια.

Η Βανέσα άλλαξε την φωτογραφία του προφίλ της στο Instagram. Συγκεκριμένα ανάρτησε μια φωτογραφία του «Βlack Mamba» και της «Τζίτζι» στην οποία φαίνονται αγκαλιασμένοι να κοιτούν ο ένας τον άλλον και να χαμογελούν.

GALLERY

Να θυμίσουμε πως η σύζυγος του Κόμπι έγραψε και ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media:

«Τα κορίτσια μου κι εγώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα εκατομμύρια κόσμου που μας έδειξαν υποστήριξη και αγάπη σε αυτήν τη φρικτή στιγμή. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές, σίγουρα τις χρειαζόμαστε. Είμαστε απόλυτα καταρρακωμένοι από τον ξαφνικό χαμό του πολυαγαπημένου μου συζύγου, Κόμπι -του φανταστικού πατέρα των παιδιών μας- και της πανέμορφης, γλυκιάς Τζιάνα -μιας σπλαχνικής και υπέροχης κόρης, φανταστικής αδερφής της Ναταλία, της Μπιάνκα και της Κάπρι. Είμαστε επίσης συντετριμμένοι για τις οικογένειας που έχασαν τους αγαπημένους τους την Κυριακή (26/01) και μοιραζόμαστε το πένθος μαζί τους. Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια για να περιγράψω τον πόνο που νιώθουμε αυτήν τη στιγμή.

Με παρηγορεί το γεγονός να γνωρίζω ότι ο Κόμπι και η Τζίτζι γνώριζαν ότι είναι τόσο βαθιά αγαπητοί. Είμαστε απίστευτα ευλογημένοι να τους έχουμε στις ζωές μας. Εύχομαι να ήταν εδώ μαζί μας για πάντα. Αποτελούν την ευλογία που μας στερήθηκε τόσο νωρίς. Δεν είμαι σίγουρη για το τι μας επιφυλάσσει το μέλλον και είναι αδύνατον να φανταστώ τη ζωή χωρίς αυτούς. Αλλά ξυπνάμε κάθε ημέρα προσπαθώντας να συνεχίσουμε, γιατί ο Κόμπι και το μικρό μας κορίτσι, η Τζίτζι, μας φωτίζουν το δρόμο. Η αγάπη μας για αυτούς είναι ατελείωτη και σίγουρα αμέτρητη. Εύχομαι να μπορούσα να τους αγκαλιάσω και να τους φιλήσω. Να προσευχηθώ να τους έχω εδώ, μαζί μας για πάντα. Σας ευχαριστώ που μοιράζεστε τη χαρά, τον πόνο και την υποστήριξή σας μαζί μας. Σας ζητάμε να μας προσφέρεται το σεβασμό και την ιδιωτικότητα που χρειαζόμαστε για να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα».