Kόμπι Μπράιαντ: Ανατριχίλα! Αυτή είναι η τελευταία οικογενειακή φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

Kόμπι Μπράιαντ: Ανατριχίλα! Αυτή είναι η τελευταία οικογενειακή φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ προκαλώντας ρίγη συγκίνησης και απέραντη θλίψη σ’ όλον τον κόσμο.

Είναι από τις ειδήσεις που εύχεσαι απλά να είναι ψέμα. Ο Κόμπι Μπράιαντ, ο θρύλος του μπάσκετ και η 13χρονη κορούλα του, «Τζίτζι» όπως την αποκαλούσε ο ίδιος χαϊδευτικά, είναι δύο από τα εννέα θύματα της συντριβής του ελικοπτέρου στην Καλιφόρνια.

Ο Kόμπι Μπράιαντ δεν ήταν απλά ένας σπουδαίος παίκτης, αλλά και ένας σπουδαίος άνθρωπος και οικογενειάρχης που δεν επηρεάστηκε ποτέ από την φήμη, την δόξα και τα χρήματα.

Ήταν αφοσιωμένος στην οικογένεια που δημιούργησε με την γυναίκα της ζωής του Βανέσα, με την οποία απέκτησε τέσσερις κόρες. Δυστυχώς, όμως, η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι και ο θρύλος του μπάσκετ μαζί με την 13χρονη κόρη του Τζιάννα έχασαν τη ζωή τους. Δεν πρόλαβε να τη δει να κάνει καριέρα στα παρκέ –είχε κληρονομήσει το ταλέντο του- αλλά πρόλαβε να ανοίξει την αγκαλιά του για να ταξιδέψει στον παράδεισο μαζί με τη λατρεμένη του.

Ο «Βlack Mamba» πριν από ένα μήνα πόσταρε την τελευταία οικογενειακή φωτογραφία τους στο Instagram και προκαλεί ανατριχίλα.

GALLERY