Διάσημο μοντέλο δηλώνει ερωτευμένη με τον Τσιτσιπά (pics)

Διάσημο μοντέλο δηλώνει ερωτευμένη με τον Τσιτσιπά (pics)

O Έλληνας τενίστας «καίει» εντυπωσιακές καρδιές!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένας από τους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο και το όνομά του είναι γνωστό σε όλο τον πλανήτη. Ο νεαρός αθλητής έχει πολλούς θαυμαστές και θαυμάστριες, και υπάρχουν γυναίκες που τις έχει κερδίσει όχι μόνο για τις επιδόσεις του στα κορτ, αλλά για την εξωτερική εμφάνιση του.

Μία από αυτές είναι η Αυστραλή, Μοντάνα Κοξ, η οποία δηλώνει γοητευμένη από τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον οποίο θα ήθελε να γνωρίσει και προσωπικά.

Το διάσημο μοντέλο και νικήτρια στο Next Top Model της Αυστραλίας το 2011 ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Θα είναι ωραίο που θα γνωρίσουμε κάποιους τενίστες. Ειλικρινά, εκείνος ο Έλληνας, ο Τσιτσιπάς, είμαι ερωτευμένη μαζί του. Είναι πανέμορφος. Θα ελέγξω να δω αν θα είναι στην εκδήλωση», δήλωσε η Κοξ σύμφωνα με την Daily Telegraph της Αυστραλίας.

«Μου αρέσει πολύ το τένις. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα που κάνω στη Μελβούρνη. Έπαιζα τένις όταν ήμουν μικρή και πάντα με ενδιέφερε. Βασικά, δεν ήμουν κακή. Απλά δεν μπορούσα να χτυπήσω τη μπάλα τόσο δυνατά», ανέφερε ακόμη η Κοξ.

GALLERY