Αρραβωνιάστηκαν και ετοιμάζονται για γάμο (pics)

Αρραβωνιάστηκαν και ετοιμάζονται για γάμο (pics)

Ραφτείτε, θα φάμε κουφέτα! 

Είναι ένας παίκτης που δεν συνηθίζει να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης με την προσωπική του ζωή. To τελευταίο διάστημα, όμως, κυκλοφόρησαν διάφορα δημοσιεύματα που τον ήθελαν σε σχέση και μάλιστα ανέφεραν ότι έχει αρραβωνιαστεί την καλλονή σύντροφό του.

Κάτι, που επιβεβαιώθηκε μετά από κοινή τους έξοδο, όταν ο φωτογραφικός φακός έκανε… ζουμ στο τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι, που κοσμούσε το χέρι της.

Πρόκειται για τον Κάιρι Ίρβινγκ και την Μαρλέν Ουίλκερσον. Η αγαπημένη του άσου των Νετς είναι YouTuber ομορφιάς και στο Ιnstagram έχει περίπου 450.000 followers. Παρότι πρόσφατα γράφτηκαν και διάφορα για την ψυχική υγεία του ΝΒΑer, ο ίδιος μοιάζει πολύ ευτυχισμένος στο πλευρό της εντυπωσιακής συντρόφου του για την οποία πρόσφατα μίλησε μέσω βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Να σημειωθεί ότι ο 28χρονος γκαρντ είναι πατέρας της 4χρονης Αζούρι Ελίζαμπεθ, από την σχέση που είχε με την Μις Τέξας 2010, Αντρέα Ουίλσον. Το μοντέλο στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι ο μπασκετμπολίστας δεν την βοηθούσε καθόλου στη φροντίδα του παιδιού:

«Ο Κάιρι δεν έχει βοηθήσει καθόλου. Λέει πως θέλει την επιμέλεια μόνο για να φανεί καλός στα ΜΜΕ. Μέχρι τώρα έχω αντιμετωπίσει και πληρώσει τα πάντα χωρίς καμία βοήθεια από αυτόν. Δεν έχουμε καμία επικοινωνία, ούτε και θέλω».

GALLERY