Δε θα πιστεύετε τι έκανε η Κλόε Καρντάσιαν στον Τρίσταν Τόμπσον!

Δε θα πιστεύετε τι έκανε η Κλόε Καρντάσιαν στον Τρίσταν Τόμπσον!

Μεγάλη καρδιά έχει η Κλόε Καρντάσιαν!

Περίπου ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι ο Τρίσταν Τόμπσον απάτησε τη ριάλιτι σταρ με την κολλητή της αδερφή της, Τζόρντιν Γουντς. Δεν ήταν βέβαια η πρώτη απιστία του ΝΒΑer, απλά τώρα... πόνεσε περισσότερο λόγω των φιλικών σχέσεων της απατημένης με την... πέτρα του σκανδάλου!

Η Κλόε όμως έχει μεγάλη καρδιά και αποφάσισε να συγχωρήσει για ακόμη μία φορά τον παίκτη των Κλίβελαντ Καβαλίερς. Δε μιλάμε για επανασύνδεση (βέβαια ποτέ δε ξέρεις), απλά δεν του κρατάει κακία.

«Δεν κρατώ αρνητικά αισθήματα μίσους σε κανέναν. Το εννοώ. Η ζωή είναι σύντομη! Είμαστε όλοι άνθρωποι που προσπαθούμε να καταλάβουμε αυτό το πράγμα που ονομάζεται ζωή. Ποια είμαι εγώ για να καταδικάσω κάποιον άλλο; Ναι, επιτρέπεται να νιώθω πληγωμένη και πόνο. Θα ήταν αφύσικο για μένα να προσποιούμαι σαν να μην το κάνω. Προσωπικά, δεν θέλω να μεταφέρω μια καρδιά γεμάτη μίσος. Επιθυμώ ειρήνη στη ζωή μου. Το να έχω μόνο μίσος, το μόνο που θα κερδίσω, είναι να με βλάψει τελικά», έγραψε η ριάλιτι σταρ στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

GALLERY