Ειρήνη Παπαδοπούλου: Τι δήλωσε για τον Πασχαλάκη και τη δημιουργία οικογένειας

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Τι δήλωσε για τον Πασχαλάκη και τη δημιουργία οικογένειας

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές τραγουδίστριες με εκρηκτικές αναλογίες που κόβουν την ανάσα.

Η ίδια διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η όμορφη τραγουδίστρια, μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την πολυσυζητημένη σχέση της με τον τερματοφύλακα της Εθνικής Ελλάδος και του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο νέο της βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Κοίτα μην αγγίζεις» .

«Από την πρώτη στιγμή έχω κρατήσει μία στάση που δημιουργεί μια ισορροπία ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα προσωπικά. Δε μιλάω για τα προσωπικά μου αλλά δεν τα κρύβω κιόλας. Θεωρώ πως όταν έχεις μια σχέση είναι πολύ κουραστικό να προσπαθείς να την κρύψεις και πολλές φορές αυτό δε σε βοηθά να τη ζήσεις και να χαρείς. Δε θα φωνάξω τη χαρά μου για τον Αλέξανδρο αλλά δε θα την κρύψω κιόλας» δήλωσε η τραγουδίστρια στην εφημερίδα Real Life.

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένας άνδρας για να βρεθεί στο πλευρό της εκείνη ανέφερε: «Να με κάνει να νιώθω γυναίκα. Να είναι η αγκαλιά που θα χουχουλιάσω και θα νιώσω σιγουριά». Όσο για το αν έχει αρχίσει να την απασχολεί το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας τόνισε: «Ναι. Από πιο μικρή έχω την εικόνα στο μυαλό μου της δίκης μου οικογένειας και μάλιστα με πολλά παιδιά. Αλλά, όπως λέει και το τραγούδι, να υπάρξουν οι «κατάλληλες προϋποθέσεις»!

GALLERY

photo:papadakis