Eλένη Φουρέιρα: Ο γάμος, το παιδί και η αντίδραση όταν είδε φώτο του Γιώργου Σαμαρά

Eλένη Φουρέιρα: Ο γάμος, το παιδί και η αντίδραση όταν είδε φώτο του Γιώργου Σαμαρά

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στο "The 2night show" και μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένεια και τον γάμο.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The 2night Show" στον ΑΝΤ1 βρέθηκε η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, Ελένη Φουρέιρα, η οποία εξέφρασε την έντονη επιθυμία της να κάνει ένα παιδί, αναφέροντας ότι η ίδια μεγάλωσε σε μια οικογένεια όπου ήταν 4 αδέρφια. Όπως είπε, αυτή τη στιγμή περιμένει τον 4ο ανιψιό της και θα ήθελε και η ίδια να γίνει μητέρα, ακόμη και εκτός γάμου:

«Εγώ θέλω πολύ να κάνω οικογένεια, στην ουσία θέλω πολύ να κάνω παιδί. Την οικογένεια την εννοώ με το να κάνω παιδί. Δεν ξέρω αν το έχω με τον γάμο. Δεν ξέρω αν θα το κάνω, αν θα παντρευτώ ποτέ. Ένα παιδί, όμως, θα κάνω σίγουρα. Μπορεί και δύο και τρία. Η απόλυτη ευτυχία πιστεύω ότι είναι εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά η σύντροφος του Αλμπέρτο Μποτία.

Πριν δώσει συνέντευξη στον Αρναούτογλου, μίλησε με τις Μύγες και την έκαναν έξαλλη όταν της έδειξαν μία φωτογραφία του πρώην συντρόφου της, του Γιώργου Σαμαρά!

Συγκεκριμένα της έδειξαν μια φωτογραφία του Τρύφωνα Σαμαρά και μία του Γιώργου και έπρεπε να σκίσει μία από τις δύο. Η τραγουδίστρια επέλεξε να σκίσει τη δεύτερη.

«Μου είναι πάρα πολύ συμπαθής ο Σαμαράς. Ο Τρύφωνας. Τον κρατάω» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα.

GALLERY