Φίγκο: «Συγχωρώ τον Ρονάλντο για το σχόλιο που έκανε για τη γυναίκα μου»

Φίγκο: «Συγχωρώ τον Ρονάλντο για το σχόλιο που έκανε για τη γυναίκα μου»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και ανέφερε πως συγχωρεί τον Ρονάλντο για ένα… πικάντικο σχόλιο που είχε κάνει για τη γυναίκα του.

Ο Λουίς Φίγκο φιλοξενήθηκε σε ισπανική τηλεοπτική εκπομπή μαζί με τη σύζυγό του Ελέν Σβέντιν και εκεί αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ιστορικό σχόλιο που είχε κάνει για αυτήν ο Ρονάλντο.

Οι δύο πρώην αστέρες του ποδοσφαίρου ήταν συμπαίκτες για 2,5 χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά η σχέση τους ήταν… κάπως ψυχρή.

Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο που έκανε ο Ρονάλντο για τη γυναίκα του Φίγκο μέσα στα αποδυτήρια κατά την επίσκεψη του ισχυρού άντρα της «βασίλισσας» Φλορεντίνο Πέρεθ. «Αν είχα τη σύζυγο που έχει ο Φίγκο, θα έμενα πάντα σπίτι μου», είχε πει το «φαινόμενο».

Ο Φίγκο όμως έλυσε την παρεξήγηση μέσω της εκπομπής "El Hormiguero".

«Ήξερα για το σχόλιο επειδή το είχε κάνει στα αποδυτήρια. Συγχωρώ όμως τον Ρόνι επειδή πάντα αστειευόταν. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι έφευγα από το σπίτι όταν αποκοιμιόταν η σύζυγός μου».

Ο Πορτογάλος και η καλλονή σύζυγός του παντρεύτηκαν το 2001 και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες: την 20χρονη Ντανιέλα, την 17χρονη Μαρτίνα και την 14χρονη Στέλλα.

GALLERY