Μάξι Λόπες: «Έχω συγχωρήσει τον Ικάρντι και τον ευχαριστώ που πήρε τη Γουάντα»

Μάξι Λόπες: «Έχω συγχωρήσει τον Ικάρντι και τον ευχαριστώ που πήρε τη Γουάντα»

Μεγάλη καρδιά έχει τελικά ο Μάξι Λόπες αφού όπως δήλωσε έχει συγχωρήσει τον πρώην φίλο του παρότι του… έκλεψε τη γυναίκα!

Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στο χώρο του ποδοσφαίρου ήταν το ερωτικό τρίγωνο με πρωταγωνιστές τον Μάξι Λόπες, τον Μάουρο Ικάρντι και τη Γουάντα Νάρα. Ο δεύτερος σύναψε σχέση με την καλλονή από την Αργεντινή ενώ ήταν ήδη παντρεμένη με τον κολλητό του και συμπαίκτη του.

Η Νάρα εγκατέλειψε τον Λόπες με τον οποίο έχει αποκτήσει τρεις γιους και ζει τον έρωτα της με τον Ικάρντι. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο κόρες.

Οι δύο άνδρες είχαν κάκιστες σχέσεις, ωστόσο ακόμα και αυτή η μεγάλη κόντρα φαίνεται πως εξομαλύνεται, με τον νυν φορ της Κροτόνε, Μάξι Λόπες, να παραδέχεται σε συνέντευξή του πως έχει συγχωρήσει τον Μάουρο Ικάρντι.

«Έχω συγχωρήσει τον Ικάρντι και δεν έχω πρόβλημα μαζί του. Toν ευχαριστώ που πήρε την Γουάντα μακριά. Ο στόχος μου στη ζωή, εκτός από το ποδόσφαιρο, σε ανθρώπινο επίπεδο, είναι να προσπαθήσω να βρω και να δώσω ευτυχία στα παιδιά μου.

Αυτός είναι ο μοναδικός στόχος μου. Τα υπόλοιπα έχουν περάσει για μένα. Είναι μία σελίδα που έχω γυρίσει αρκετό καιρό πριν και δεν με ενοχλεί καθόλου», τόνισε ο 35χρονος στράικερ, και πρόσθεσε:

«Επέλεξα να είμαι χαρούμενος και έκανα επιλογή ζωής. Η σχέση μου απέτυχε αλλά έγινα πατέρας. Η ζωή συνεχίζεται και επέλεξα να ζω έτσι: με ενέργεια και καλές δονήσεις.

Νομίζω πως έκανα την καλύτερη επιλογή. Όλοι έχουν προβλήματα όμως η ζωή εξελίσσεται με το πώς διαχειρίζεσαι τα προβλήματά σου».

GALLERY