Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Το μωρό με έχει αλλάξει ήδη, ανυπομονώ να έρθει»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Το μωρό με έχει αλλάξει ήδη, ανυπομονώ να έρθει»

Πριν από μερικές ημέρες η κοπέλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια, αποκάλυψε μέσω instagram ότι οι δυο τους θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι.

Ο Greek Freak σε πρόσφατες δηλώσεις του, αφού αρχικά αστειεύτηκε, ανέφερε πως το μωρό παρότι δεν έχει ακόμα γεννηθεί πρόλαβε ήδη να τον ωριμάσει:

«Δεν ακολουθώ την κοπέλα μου στο instagram (γέλια). Δεν ξέρω αν το πόσταρε. Δεν έχω δει κοιλίτσα ακόμα, οπότε δεν ξέρω αν υπάρχει μωρό. Πλάκα κάνω. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε το πρώτο μας μωρό, δεν θέλω να μιλάω πολύ γι’ αυτό, θέλω να συγκεντρωθώ στο μπάσκετ και να αφήσω τα θέματα της οικογένειας στο σπίτι, αλλά ναι περιμένουμε παιδί, είμαστε χαρούμενοι, η μητέρα μου είναι χαρούμενη το ίδιο και τα αδέλφια μου... Δεν ξέρω πότε γεννάει. Θα υπάρχουν σίγουρα προϊόντα για μωρά.

Θα υπάρχουν μωρουδιακά zoom freaks και ταιριαστά αξεσουάρ, θα είναι ακριβώς όπως ο μπαμπάς του. Με έχει αλλάξει ήδη, ειδικά για κάποιον που δεν έχει έρθει ακόμα. Είμαι πιο ώριμος, όλοι έλεγαν ότι είμαι ώριμος για την ηλικία μου, αλλά αυτό σε ωριμάζει πραγματικά. Αλλά είμαι χαρούμενος γι' αυτό, είμαι ενθουσιασμένος, δεν είναι εδώ ακόμα, ανυπομονώ για να έρθει. Ελπίζω να έχει υγεία και να έχει μια σπουδαία ζωή».