Γελένα Καρλέουσα: «Ο Βράνιες είναι υπεύθυνος για την κόλαση στη ζωή μου»

Γελένα Καρλέουσα: «Ο Βράνιες είναι υπεύθυνος για την κόλαση στη ζωή μου»

Η εκρηκτική τραγουδίστρια από την Σερβία μίλησε για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη του ροζ σκανδάλου και κατηγόρησε δημόσια τον παίκτη της ΑΕΚ για την… κόλαση που ζει!

Ο Όγκνιεν Βράνιες για αρκετούς μήνες διατηρούσε παράνομο δεσμό με την Γελένα Καρλέουσα, αλλά η ερωτική ιστορία τους κατέληξε στα δικαστήρια. Τόσο η ξανθιά σεξοβόμβα όσο και ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης, διέρρευσαν στα social media πικάντικες φωτογραφίες από τις προσωπικές στιγμές τους και κάπως έτσι άρχισαν να… πέφτουν οι μηνύσεις. Η τραγουδίστρια από την Σερβία σε πρόσφατη συνέντευξή της κατηγόρησε δημόσια τον Βόσνιο αμυντικό της ΑΕΚ για τα προβλήματα που δημιούργησε στον γάμο και την προσωπική ζωή της.

«Ο Βράνιες είναι υπεύθυνος για την κόλαση και το χάος που υπάρχει στη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο. Με όσα βγήκαν στην δημοσιότητα, η ζωή μου τέθηκε σε κίνδυνο, όπως και η οικογένειά μου. Ο άνθρωπος αυτός μού έκανε τόσο μεγάλο κακό και μετά μου έκανε και αγωγή!», ανέφερε αρχικά η Γελένα.

«Η μητέρα μου που έφυγε πριν λίγους μήνες από την ζωή πέρασε τις τελευταίες της στιγμές με πολύ στρες και αγωνία για μένα. Γι’ αυτό δεν συγχωρώ τα ΜΜΕ. Ελπίζω να το βρουν από τον Θεό, γιατί υπάρχει και το κάρμα και δεν συγχωρεί», πρόσθεσε.

Όσο για την εκδίκαση της μήνυσης που έκανε εναντίον της ο Βράνιες; «Δεν πήγα στην ακροαματική διαδικασία. Δεν χρειαζόταν, γιατί ήδη είχα δώσει την κατάθεσή μου».