Τζινόμπιλι: «Η μέρα που παραλίγο να χάσω τη ζωή μου...» (vid)

Τζινόμπιλι: «Η μέρα που παραλίγο να χάσω τη ζωή μου...» (vid)

O πρώην ΝΒΑer μίλησε για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του που παραλίγο να μετατραπεί σε τραγωδία…

Ο Μανού Τζινόμπιλι το 2004 παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μαριανέλα Ορόνιο αλλά η χαρά τους πήγε να σβήσει ξαφνικά καθώς στο μήνα του μέλιτός τους ενεπλάκησαν σε τροχαίο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος 15 χρόνια μετά.

«Ήταν το 2004, στην διάρκεια του μήνα του μέλιτος. Οδηγούσα, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά μου ένα αυτοκίνητο, που πήγε να προσπεράσει ένα φορτηγό σε στροφή. Πάτησα αμέσως φρένο και το αυτοκίνητό μου άρχισε να γλιστρά. Θα μπορούσα να έχω σκοτώσει κάποιον, να έχω πέσει πάνω σε κάποιο δέντρο, να βρεθώ στον γκρεμό ή να χτυπήσω κάποιον άλλο οδηγό. Και μετά δεν θα υπήρχαν ούτε Ολυμπιακοί Αγώνες, ούτε καριέρα, ούτε τίποτα. Ήταν κορώνα - γράμματα και στάθηκα τυχερός» είπε ο Τζινόμπιλι στην κάμερα του «Canal Diez Mar del Plata».

Όσο για την απόσυρσή του από τα παρκέ ανέφερε ο 42χρονος Αργεντινός: «Ζω μια ζωή χωρίς καθόλου στρες. Δεν σκέφτομαι πότε να κοιμηθώ ή πως να παίξω. Μου άρεσαν πολύ τα playoffs, τα περίμενα, αλλά χόρτασα. Έφτασα στο επιθυμητό σημείο. Δούλεψα σκληρά και τώρα απολαμβάνω 20 χρόνια δουλειάς. Δεν ξέρω αν θα "χαλάσει" σε κάποια φάση αυτή η... μαγεία του διαλείμματος αυτού και αν θα έχω κάποια ενδιαφέρουσα πρόκληση στη ζωή μου» και συμπλήρωσε ότι το παρκέ «δεν μου λείπει».

GALLERY