Exclusive: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Κόνι Μεταξά (pics)

Exclusive: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Κόνι Μεταξά (pics)

Η σέξι τραγουδίστρια επτά μήνες μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της είναι ξανά ερωτευμένη.

Η Κόνι Μεταξά δεν είναι πια μόνη. Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή τον περασμένο Ιανουάριο βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» και εκεί αποκάλυψε πως δεν ζει πια στο πλευρό του Νίκου Τζιούφα.

Μάλιστα, υπήρξαν και δημοσιεύματα που ήθελαν την εντυπωσιακή τραγουδίστρια να ετοιμάζει βαλίτσες για να μετακομίσει μόνιμα στην Αμερική αφού μετά τον χωρισμό της δεν την κρατούσε κάτι στην Ελλάδα.

Η αλήθεια είναι πως η Κόνι Μεταξά βρίσκεται ήδη με μια βαλίτσα στο χέρι, αλλά όχι για την Αμερική. Το κορίτσι ταξιδεύει συχνά για την Ρουμανία αφού εκεί ζει ο νέος σύντροφος της.

Η Κόνι Μεταξά εδώ και περίπου ένα μήνα βρίσκεται στο πλευρό του πολίστα, Μάριου Καπότση, ο οποίος αγωνίζεται στην Στεάουα Βουκουρεστίου. Την προηγούμενη εβδομάδα η σέξι τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο στο instastory από τη Ρουμανία, ωστόσο ο λόγος του ταξιδιού της δεν ήταν επαγγελματικός αλλά προσωπικός.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω των social media και αφού κατάλαβε πως έχει πολλά κοινά στοιχεία είπε να κάνει το επόμενο βήμα.

Να σημειωθεί πως στο παρελθόν ο διεθνής πολίστας διατηρούσε δεσμό με την Εριέττα Κούρκουλου.

GALLERY