Φοβερό ξεκατίνιασμα του Τίμα με τη γυναίκα του: «Με απατάς με αυτήν την καρ@@λα!» (pic)

Φοβερό ξεκατίνιασμα του Τίμα με τη γυναίκα του: «Με απατάς με αυτήν την καρ@@λα!» (pic)

Στη φόρα βγήκαν τα… άπλυτα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού με την γυναίκα του να τον κατηγορεί πως την απάτησε.

Ο Γιάνις Τίμα μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο instagram γνωστοποίησε πως χώρισε από τη γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του.

«Έχει περάσει πάνω από μισός χρόνος που χώρισα με την μητέρα του γιου μου και άνοιξα ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή μου. Σήμερα, άρχισα μια νέα φάση στη ζωή μου και το πιο σημαντικό για μένα είναι να φροντίζω τον αγαπημένο μου γιο, Κρίστιαν».

Η Σάνα μόλις το είδε έγινε έξαλλη και έδωσε τη δική της απάντηση κάτω από το ποστ του μπασκετμπολίστα:

«Μόλις έμαθα από τον σύζυγο μου πως χωρίσαμε εδώ και μισό χρόνο. Αλήθεια; Δεν το ήξερα αυτό. Αυτό που ξέρω είναι πως εδώ και περίπου έξι μήνες άρχισε να με απατάς και μετά, μέσα στο καλοκαίρι, μου είπες πως θέλεις να σώσεις την οικογένεια. Μμμ... αυτό έχει ενδιαφέρον. Και το ενδιαφέρον σου, είναι να μπλοκάρεις στη μάνα του αγοριού σου τις πιστωτικές κάρτες, ώστε να μην έχει χρήματα, και το παιδί σου να φύγουν από το διαμέρισμα ώστε να ζήσουν στους δρόμους. Η άλλη επιλογή είναι να υπογράψει στα γρήγορα κάποια χαρτιά, ώστε να είσαι ελεύθερος άνδρας για τη νέα σου κυρία, που λέει πως δεν κάνει ραντεβού με παντρεμένους άνδρες! Γιατί το κάνεις αυτό; Αυτή η κ@@@λα με τρία παιδιά, από τρεις διαφορετικούς άνδρες, το αξίζει αυτό; Ξέρεις άραγε πως δεν είσαι ο μόνος άνδρας στη ζωή της τώρα; Το πήγες πολύ μακριά...».

GALLERY