Σε ξενοδοχείο με τρεις γυναίκες ο Ρούνεϊ: «Έβγαλε το παντελόνι και ήταν... αναστατωμένος»

Σε ξενοδοχείο με τρεις γυναίκες ο Ρούνεϊ: «Έβγαλε το παντελόνι και ήταν... αναστατωμένος»

«Καυτές» αποκαλύψεις για την ερωτική βραδιά του Άγγλου φορ με τρεις γυναίκες.

Πριν από μερικές ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες που έδειχναν τον Γουέιν Ρούνεϊ να μπαίνει σε δωμάτιο ξενοδοχείου μαζί με μια μελαχρινή γυναίκα, η οποία δεν ήταν η σύζυγός του.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας «Sun», ο Άγγλος ποδοσφαιριστής διασκέδαζε με τους συμπαίκτες του σε κλαμπ και συνέχισαν τη βραδιά τους με καλή παρέα σε ξενοδοχείο.

Η γυναίκα που απαθανατίστηκε με τον Ρούνεϊ αποκάλυψε, μάλιστα, και τι συνέβη όταν ο άσος της DC United βρέθηκε στο τζακούζι μαζί της και με άλλες δύο αιθέριες υπάρξεις.

«Ο Γουέιν έβγαλε το παντελόνι του και έβαλε τα πόδια του στο νερό. Φορούσε πολύ στενό εσώρουχο, νομίζω ότι ήταν πολύ γνωστής εταιρείας. Ήταν μια τρελή νύχτα. Ο Γουέιν έκανε σαν τρελός, το ευχαριστιόταν. Ήταν κάτι πολύ έντονο. Νομίζω ότι ήθελε να αισθανθεί σαν κανονικός άνθρωπος και όχι όπως κάποιος διάσημος. Στην αρχή εγώ δεν είχα ιδέα ποιος ήταν, αλλά κάποια στιγμή στη διάρκεια του πάρτι κάποιος είπε ότι είναι διάσημος ποδοσφαιριστής. Στο τζακούζι δεν έβγαλε τη μπλούζα του, μόνο το παντελόνι και φαινόταν... αναστατωμένος» είπε η γυναίκα στην «SUN».

Διαζύγιο πήρε ή όχι ακόμα;