Κερδίζει Κασίγιας λόγω Ρακέλ ο Σα! (pics)

Κερδίζει Κασίγιας λόγω Ρακέλ ο Σα! (pics)

Ο 24χρονος  τερματοφύλακας της Πόρτο, Ζοσέ Σα έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη και δείχνει ότι μπορεί να κοντράρει τον Ίκερ Κασίγιας σε όλα τα επίπεδα. Μπορεί ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης να έχει ξεκινήσει βασικός στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ ωστόσο ο νεαρός γκολκίπερ είναι έτοιμος να του πάρει τη θέση.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μαρίτιμο ενώ έχει κληθεί σ' όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Μάλιστα ο Σα κοντράρει τον Κασίγιας και εξωαγωνιστικά αφού η σύντροφός του είναι πιο όμορφη από τη Σάρα Καρμπονέρο.

Το όνομα της είναι Ρακέλ Τζέικομπ και ήδη όλα τα φλας στην Πορτογαλία είναι στραμένα πάνω της. Η πανέμορφη 27χρονη Πορτογαλέζα… ρίχνει στον Σα τρία χρονάκια αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία.

Ακολουθεί καριέρα μοντέλου αλλά και ηθοποιού στην ιβηρική χώρα και θεωρείται μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στη χώρα της και όχι μόνο.

Αν και έχει ύψος μόλις 1,63μ. δείχνει σε πολλούς τομείς να υπερτερεί της Καρμπονέρο. Η Τζέικομπ λοιπόν, αναμένεται να πάρει τον τίτλο της πιο σέξι WAG στην Πορτογαλία αφήνοντας σε δεύτερη θέση την αθλητική ρεπόρτερ του Κασίγιας.

Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε το λόγο...

GALLERY