Σέρχιο Ράμος: Οι πικάντικες αποκαλύψεις για τη γνωριμία του με την Πιλάρ Ρούμπιο

Σέρχιο Ράμος: Οι πικάντικες αποκαλύψεις για τη γνωριμία του με την Πιλάρ Ρούμπιο

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης άφησε για λίγο τα γήπεδα και πόζαρε σαν μοντέλο για λογαριασμό γνωστού περιοδικού.

Ο Σέρχιο Ράμος παράλληλα με τη φωτογράφιση παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για τη γνωριμία του με την Πιλάρ Ρούμπιο και για τα παιδιά τους.

Ο Ισπανός άσος το 2008 βρισκόταν για διακοπές στη Σεβίλλη. Το πρωί ξύπνησε και είχε ονειρευτεί την Πιλάρ. Και την επόμενη μέρα ονειρεύτηκε πάλι την τηλεπερσόνα. Και την τρίτη μέρα την είδε ξανά στα όνειρα του και τότε αποφάσισε να της στείλει μήνυμα στο WhatsApp.

«Την είχα δει απρόσιτη και σκέφτηκα: "Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να μου συμβεί είναι να μην μου απαντήσει” αλλά τουλάχιστον ήθελα να προσπαθήσω. Δεν ήθελα να λυπάμαι που δεν προσπάθησα. Έτσι πήρα το τηλέφωνό της και της έστειλα. Και απάντησε! Αρχίσαμε να μιλάμε, στη συνέχεια γνωριστήκαμε και έτσι ερωτευτήκαμε. Όλο αυτό ξεκίνησε από το WhatsApp και εκεί που δεν πίστευα ότι θα απαντήσει, πλέον μοιραζόμαστε μια ζωή», ανέφερε στο Esquire.

Όσο για το πώς καταφέρνουν να είναι επαγγελματίες και γονείς τονίζει: «H Πιλάρ έδωσε αυτή την ισορροπία. Δημιουργούμε ένα μοναδικό δίδυμο, μια ομάδα ικανή να ξεπεράσει δύσκολες στιγμές. Ξοδεύουμε πολύ χρόνο μακριά από το σπίτι, ο καθένας στο επάγγελμά του, αλλά είναι ένας τρόπος να κάνουμε τα παιδιά να δουν, ότι τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή, ότι τα πάντα κοστίζουν πολύ, και ότι για να έχουν καλή εκπαίδευση οι γονείς τους πρέπει να περάσουν πολλές ώρες μακριά από το σπίτι. Φυσικά θα θέλαμε να είμαστε σε θέση να κάνουμε πολλά πράγματα όπως οι άλλες οικογένειες: να πηγαίνουμε στα χιόνια, τα βουνά, να κάνουμε αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα αλλά αυτό αναβάλλεται για το μέλλον» κατέληξε.

Δείτε παρακάτω τη φωτογράφιση του Ράμος:

GALLERY