Καυτές γυναικείες παρουσίες στο αθλητικό ρεπορτάζ (pics)

Καυτές γυναικείες παρουσίες στο αθλητικό ρεπορτάζ (pics)

Σήμερα, θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις πιο καυτές γυναίκες δημοσιογράφους-παρουσιάστριες που εργάζονται σε διάφορα κορυφαία αθλητικά Μέσα του εξωτερικού.

Kate Abdo

Η Kate Abdo έχει μια τεράστια εμπειρία στην παρουσίαση ειδήσεων που αφορά το ποδόσφαιρο. Είναι από τις λίγες περιπτώσεις, που παρουσιάστρια του ποδοσφαίρου μιλάει άπταιστα 4 γλώσσες, ( γερμανικά, γαλλικά, αγγλικά και ακόμη και ισπανικά). Έχει δουλέψει στην Sky Deutschland και εργάζεται επί του παρόντος για την SkySports UK.

kate

Charissa Thompson

Μια από τις πιο δημοφιλείς γυναίκες της αθλητικής δημοσιογραφίας με εξέχουσα προσωπικότητα στις ΗΠΑ, είναι και η Charissa Thompson η οποία έχει εργαστεί για Fox, και ESP. Ξεκίνησε ως αναπληρωματική δημοσιογράφος του NFL για το Fox προτού προχωρήσει στη διοργάνωση του Fox Sports "NFL Kickoff Show". Στη συνέχεια επέστρεψε στο ESPN, το SportsNation κλπ. Σήμερα είναι στο Fox και συνεργάζεται στην εκπομπή "Fox Sports Live" η οποία μεταδίδεται ζωντανά κάθε μέρα και έχει διάρκεια μίας ώρας.

Charissa Thompson

Kirsty Gallacher

Η Kirsty Gallacher συμμετέχει στο SkySports από το 1998 η οποία όμως παράλληλα εργάστηκε και για άλλα αθλητικά κανάλια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η κύρια συνεργασία της παραμένει με το μεγαλύτερο αθλητικό δίκτυο στη Μεγάλη Βρετανία (SkySports), όπου και παρουσιάζει το SkySports News ζωντανά 3 έως 4 ημέρες την εβδομάδα.

kirsty gallacher

Katherine Webb

Ίσως δεν είναι η κύρια απασχόληση της η αθλητική δημοσιογραφία, αλλά η Katherin Webb πήγε απλά για να καλύψει τα παρασκήνια από το Superbowl. Η φήμη της εκτινάχθηκε από ένα τυχαίο βίντεο, όπου ο δημοσιογράφος Brent Musburger του ESPN την κοίταξε στο πλήθος την αποκάλεσε πανέμορφη κυρία και το πρωί στο twitter και τα social media οι οπαδοί της στο twitter πήγαν από 2.000 στο τεράστιο νούμερο των 175.000 σε μια ημέρα.

Katherine Webb

Jimena Sanchez

Μια από τις πιο καυτές παρουσιάστριες στον αθλητισμό και εργάζεται για το FoxSports Μexico. Μια αναζήτηση με το όνομα της, στις εικόνες της Google θα σας κάνει να καταλάβετε γιατί δε χάνει τη δουλειά της.

Jimena Sanchez

Britt McHenry

Η Britt McHenry ξεκίνησε ως αθλήτρια του ποδοσφαίρου στην Α κατηγορία για το πανεπιστήμιο Stetson. Μεταπήδησε στην αθλητική δημοσιογραφία για το ABC7 της Ουάσινγκτον, το οποίο έδωσε στη σταδιοδρομία της πολύ γρήγορα μεγαλύτερες ευκαιρίες και τώρα εργάζεται για το ESPN ως ρεπόρτερ και επίσης γράφει για την ιστοσελίδα του ESPN. Αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές δημοσιογράφους που καλύπτουν διαφορετικά αθλήματα στις ΗΠΑ.

Britt McHenry

Hayley McQueen

Η Hayley McQueen έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη δημοσιογραφία και έζησε στη Σκωτία και το Χονγκ Κονγκ προτού εγκατασταθεί στην Αγγλία. Έχει συμμετάσχει στην ομάδα της SkySports UK για μια δεκαετία. Εργάστηκε επίσης ως επίσημη τηλεοπτική παρουσιάστρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ ταυτόχρονα συμμετείχε σε εκπομπές για το κανάλι Al Jeezira κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου κυπέλλου 2010.

hayley mcqueen

Marisol González

Άλλη μία Μεξικανή που εμφανίστηκε σε εκδηλώση ομορφιάς πριν ασχοληθεί με τα αθλητικά ρεπορτάζ στο Μεξικό στη Televisa Deportes. Έχει επίσης καλύψει αρκετές φορές το σούπερ μπολ στην μεξικανική τηλεόραση.

Marisol González

Kristen Ledlow

Ξεκίνησε ως εξωτερική συνεργάτης και παρουσιάστρια για το ESPN και το NBC πριν απογειωθεί με την πρώτη της μόνιμη θέση στο FoxSports, όπου εργάστηκε ως δημοσιογράφος. Τώρα εργάζεται στο NBA TV και εμφανίζεται επίσης στα προγράμματα NBA στην TNT.

kristen ledlow

Olivia Wayne

Έχοντας σπουδές στις ΗΠΑ στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας εργάστηκε ως εκπαιδευόμενη για την Warner Bros Records, η Olivia Wayne επέστρεψε στην Αγγλία και άρχισε να εργάζεται ως αθλητική παρουσιάστρια για το μεγαλύτερο δίκτυο SkySports του Ηνωμένου Βασιλείου.

Olivia Wayne

Jenn Brown

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στις αμερικανικές αθλητικές μεταδώσεις, η Jenn Brown κέρδισε δύο βραβεία Emmy για την δουλειά της με το ESPN. Εργάστηκε για την Showtime και έχει επίσης καλύψει ζωντανούς αγώνες πυγμαχίας πριν μετακομίσει στο ESPN.

Jenn Brown

Alex Curry

Η Alex Curry ξεκίνησε ως εξωτερική συνεργάτης στο Fuel TV και το NBC μετά την αποφοίτησή της από το Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο. Σήμερα εργάζεται στο Fox Sports NET και επίσης εργάζεται ως δημοσιογράφος για το LA Kings (Ice Hockey) και το Los Angeles Angels (Baseball).

alex curry

Kristine Leahy

Ξεκίνησε καλύπτοντας τα αθλητικά δρώμενα της πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου της Βοστώνης και προχώρησε καλύπτοντας το ίδιο αντικείμενο στη τηλεοπτική εκπομπή NBC "American Ninja Warrior". Τώρα εργάζεται στο FoxSports και συμπαρουσιάζει την εκπομπή μαζί με τον Colin Cowherd.

Kristine Leahy

Sara Carbonero

Η Σάρα Καρμπονέρο έχει εργαστεί σε ισπανικούς τηλεοπτικούς σταθμούς . Η όμορφη αθλητική ρεπόρτερ… έγινε γνωστή σε όλο τον πλανήτη κατά τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2010 όταν ο σύζυγός της Ίκερ Κασίγιας (αρχηγός της εθνικής ομάδας της Ισπανίας) τη φίλησε live στην τηλεόραση μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010 στη Νότια Αφρική.

σαρα καρμπονερο