Υπόθεση Σάλα: Συνελήφθη 64χρονος άνδρας ως ύποπτος για ανθρωποκτονία

Υπόθεση Σάλα: Συνελήφθη 64χρονος άνδρας ως ύποπτος για ανθρωποκτονία

Στη σύλληψη ενός 64χρονου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας που σχετίζεται με το θάνατο του Εμιλιάνο Σάλα προχώρησε η Αστυνομία.

Toν περασμένο Ιανουάριο ο Εμιλιάνο Σάλα μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό το Κάρντιφ λόγω της μεταγραφής του στην τοπική ομάδα, όμως δεν έφτασε ποτέ. Το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε έπεσε πάνω από τα νησιά της Μάγχης και η σορός του Αργεντινού φορ εντοπίστηκε μετά από αρκετές ημέρες αναζήτησης.

Αντίθετα, ο πιλότος του μοιραίου αεροπλάνου αγνοείται ακόμα, ενώ η Βρετανική Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες γύρω από τραγικό δυστύχημα.

Την Τετάρτη (19/06), η Αστυνομία του Ντόρσετ ανακοίνωσε πως προχώρησε στη σύλληψη ενός 64χρονου άνδρα από το Βόρειο Γιόρκσαϊρ ως ύποπτος για ανθρωποκτονία που σχετίζεται με το θάνατο του Σάλα. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό ποια είναι ακριβώς η ανάμειξη του συλληφθέντα με την υπόθεση.

«Συνεχίζουμε τη μεγάλη έρευνα σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του Εμιλιάνο Σάλα, σε συνεργασία και με την Πολεμική Αεροπορία. Στο πλαίσιο των ερευνών, πρέπει να εξετάσουμε εάν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικότητας γύρω από το συγκεκριμένο τραγικό συμβάν. Γι' αυτό το λόγο, την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019, συνελήφθη 64χρονος άνδρας από το Βόρειο Γιόρκσαϊρ ως ύποπτος για ανθρωποκτονία», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας.

GALLERY