Περισσότερα από τρία εκατ. ευρώ κόστισε ο γάμος του Ράμος - Ηχηρές απουσίες από το μυστήριο (vid)

Περισσότερα από τρία εκατ. ευρώ κόστισε ο γάμος του Ράμος - Ηχηρές απουσίες από το μυστήριο (vid)

Ο Σέρχιο Ράμος ανήκει πια στο κλαμπ των παντρεμένων και σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ισπανία ο γάμος του κόστισε περισσότερα από τρία εκατομμύρια ευρώ.

Το πήρε επιτέλους το κορίτσι ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά από πολλά χρόνια σχέσης και τρία παιδιά έπρεπε να το αποκαταστήσει.

Ο χλιδάτος γάμος του Ράμος και της Πιλάρ Ρούμπιο έγινε στον καθεδρικό ναό της Σεβίλλης και το ζευγάρι για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής του δαπάνησε περισσότερα από τρία εκατ. ευρώ.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Ρομπέρτο Κάρλος, ο Άλβαρο Μοράτα, ο Χεσούς Νάβας και πολλοί ακόμη βρέθηκαν στο πλευρό του ζευγαριού, ενώ αρκετοί πρώην και νυν της ομάδας του απουσίαζαν. Οι Ζιντάν, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ισκο, Κασίγιας, Μπενζεμά, Μπέιλ και Καρβαχάλ αποτέλεσαν ηχηρές απουσίες, καθένας για τους δικούς του προσωπικούς λόγους.

«Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ήρθε στη Σεβίλλη, τις οικογένειάς μας και τους φίλους μας. Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα, το συναίσθημα είναι μοναδικό. Να βλέπεις τη γυναίκα που αγαπάς να συνοδεύεται από τα παιδιά σου, είναι ανεκτίμητο. Η αγάπη είναι η κινητήριος δύναμη του κόσμου. Έχουμε μια υπέροχη οικογένεια και τώρα θα το χαρούμε.

Είναι μια βραδιά για να μεθύσουμε και να κάνουμε έρωτα» ήταν τα λόγια του Ράμος.

GALLERY