Παναθηναϊκός: Ποιος ποδοσφαιριστής θα γίνει μπαμπάς; - Η σύντροφός του μας δείχνει την κοιλίτσα της!

Παναθηναϊκός: Ποιος ποδοσφαιριστής θα γίνει μπαμπάς; - Η σύντροφός του μας δείχνει την κοιλίτσα της!

Θα γίνουν γονείς και μόλις έμαθαν το φύλο του μωρού τους!

Η σχέση τους μετράει περίπου πέντε χρόνια και η ευτυχία τους θα ολοκληρωθεί με τον ερχομό του πρώτου παιδιού τους.

Η εντυπωσιακή σύντροφος του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μέχρι την Πέμπτη( 13/6) τόσο η ίδια όσο και ο παίκτης δεν ήξεραν το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Πρόκειται για τον Χρήστο Δώνη και τη Σοφία Χατζηανδρέου. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και η χαρά του δεν περιγράφεται. Μέχρι χθες μόνο ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και η σύντροφός του, Έλενα, γνώριζαν το φύλο του μωρού που θα φέρει στον κόσμο σε πέντε μήνες η Σοφία και τους το αποκάλυψαν με ένα πάρτι-έκπληξη που τους ετοίμασαν.

«Άντε ρε μικρέ θα σε περιμένουμε να βγεις πως και πως. Και η παράδοση συνεχίζεται» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο άσος του Παναθηναϊκού.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την αντίδραση του ζευγαριού όταν αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού, αλλά και την αντίδραση του Τάσου Δώνη, ο οποίος σύντομα θα γίνει θείος.

Ευτυχισμένος για το χαρμόσυνο γεγονός είναι και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, ο οποίος ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο εγγόνι του.

Με το καλό παιδιά!

GALLERY