Ο λόγος που η σέξι εισβολέας του τελικού πλήρωσε οπαδό της Λίβερπουλ

Ο λόγος που η σέξι εισβολέας του τελικού πλήρωσε οπαδό της Λίβερπουλ

Έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών λόγω της εισβολής της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο λόγος για την Κίνσεϊ Βολάνσκι, η οποία μετά τις δηλώσεις για το μέλλον της και την προαναγγελία νέων... χτυπημάτων, ήρθε στην δημοσιότητα μία άλλη ιστορία που την αφορά.

Αυτή του ανθρώπου που ανέλαβε επί πληρωμή να τραβάει σε video την εισβολή της. Πρόκειται για τον Πίτερ Μπίμοντ λοιπόν, ο οποίος με δηλώσεις του στην Sun ανέφερε πως γνώρισε την νεαρή κοπέλα...

Ο οπαδός της Λίβερπουλ καθόταν μαζί με τους έξι φίλους του στις κερκίδες του «Wanda Metropolitano», δίπλα από την Βολάνσκι: «Ξεκινήσαμε να μιλάμε και οι φίλοι μου έκαναν πλάκα πως την φλέρταρα. Όταν όμως μας είπε ότι θα εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο, κοιταχτήκαμε σαν να λέμε “ποια είναι αυτή”. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν μου είπε πως δεν είχε έρθει για το ματς και αποκάλυψε το σχέδιό της», είπε ο 36χρονος.

«Άνοιξε το φόρεμά της και μου έδειξε το μαγιό της, αλλά δεν ήθελα να κολλήσω κοιτώντας. Μου είπε ότι θα το κάνει στο 25ο λεπτό και της είπα φρόντισε να μην βγάλεις τα ρούχα σου όταν η Λίβερπουλ έχει κατοχή. Στο 10ο λεπτό του παιχνιδιού την έχασα. Έφυγε ψάχνοντας χώρο για να μπει στο γήπεδο. Όταν γύρισε, μου έδωσε το κινητό της για να την τραβήξω και μου είπε “φρόντισε να έχεις καλή λήψη”. Κάθισα στην θέση μου και οι φίλοι μου την αποθέωναν», συνέχισε.

Μάλιστα αποκάλυψε πως μετά το παιχνίδι, επικοινώνησε με τον φίλο της, Βίταλι Ζντοροβέτσκι, καθώς ο αριθμός του υπήρχε στο τηλέφωνο της Βολάνσκι και πήγαν για μπύρες, περιμένοντας την απελευθέρωση της 23χρονης.

Πάντως δε βγήκε χαμένος ο Πίτερ Μπίμοντ, καθώς πληρώθηκε 150 ευρώ για να αναλάβει χρέη κάμεραμαν.

GALLERY