Συγκλονίζει ο επιζών ξάδερφος του Ρέγιες: «Πηγαίναμε γρήγορα, το αμάξι... πέταξε»!

Συγκλονίζει ο επιζών ξάδερφος του Ρέγιες: «Πηγαίναμε γρήγορα, το αμάξι... πέταξε»!

Ο Χουάν Μανουέλ Καλδερόν, ο μοναδικός επιζών από το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που στέρησε τη ζωή στον άλλοτε ποδοσφαιριστή των Άρσεναλ και Σεβίλλης, σοκάρει με τα λεγόμενα του.

Το περασμένο Σάββατο (1/6) ο χώρος του ποδοσφαίρου -και όχι μόνο- συγκλονίστηκε από την τραγική είδηση ότι ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο σε τροχαίο λίγα χιλιόμετρα έξω από τη γενέτειρά του.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των Άρσεναλ και Σεβίλλης, μαζί με δυο του ξαδέρφια, έτρεχαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με αυτοκίνητο το οποίο είχε αρκετούς μήνες να τσεκάρει ο αδικοχαμένος επιθετικός και όταν έσκασε το λάστιχο, με ταχύτητα μεγαλύτερη των 230χλμ./ώρα, οδήγησε τους δυο από τους τρεις επιβαίνοντες στον θάνατο...

Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες και ο Τζόναθαν Ρέγιες ο έχασαν τη ζωής τους, ενώ ο Χουάν Μανουέλ Καλδερόν, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, καθώς έχει υποστεί εγκαύματα στο 60% του σώματός του, στην προσπάθεια του ν' ανασύρει τα κορμιά των άλλων δυο από το φλεγόμενο όχημα μετά το δυστύχημα...

«Ο Χοσέ οδηγούσε, την ώρα που έγινε το περιστατικό κοιτούσα έξω από το παράθυρο και δεν κατάλαβα τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη στιγμή. Είχαμε αναπτύξει ταχύτητα και το αμάξι... πέταξε κυριολεκτικά...» ήταν τα μοναδικά λόγια που μπόρεσε να πει ο Καλδερόν.