Το μοντέλο που κατήγγειλε τον Νεϊμάρ για βιασμό υποστηρίζει: «Ήταν μεθυσμένος και είχε πάρει ουσίες»

Το μοντέλο που κατήγγειλε τον Νεϊμάρ για βιασμό υποστηρίζει: «Ήταν μεθυσμένος και είχε πάρει ουσίες»

Η υπόθεση που αφορά τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ και το νεαρό μοντέλο που τον κατηγορεί για βιασμό σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Παρίσι, δε λέει να κλείσει.

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν δηλώνει ότι το σεξ ήταν συναινετικό, ενώ η γυναίκα επιμένει στις κατηγορίες για βιασμό.

Σύμφωνα με μηνύματα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, το μοντέλο έγραφε στον δικηγόρο της ότι ο παίκτης είχε καταναλώσει αλκοόλ και είχε κάνει χρήση ουσιών.

«Θα έπρεπε να είναι στη φυλακή» γράφει χαρακτηριστικά.

Ο δικηγόρος της, της ζήτησε να ηρεμήσει, να μην πει τίποτα σε κανέναν, αλλά και να μην διαγράψει τα μηνύματα που αντάλλαξε η ίδια με τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Να αναφέρουμε επίσης, ότι η 26χρονη ξανθιά κατά την διάρκεια της ανάκρισης της δεν προσκόμισε το βίντεο με το οποίο υποστηρίζει ότι ενοχοποιεί για βιασμό τον Νεϊμάρ καθώς όπως ισχυρίστηκε το τάμπλετ στο οποίο είχε αποθηκευμένο το ντοκουμέντο εκλάπη από το σπίτι της το βράδυ της Πέμπτης, κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται κατόπιν έρευνας των Αρχών.

Το μόνο που παρουσιάστηκε στην δικαστική αίθουσα ήταν το μικρής διάρκειας βίντεο που διέρρευσε στα social media και την δείχνει να τσακώνεται με τον Νεϊμάρ, ο οποίος από την μεριά του ισχυρίζεται ότι η κοπέλα απλώς προσπαθεί να του αποσπάσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.