Το βίντεο σχετικά με το βιασμό που αφήνει τον Νεϊμάρ εκτός Κόπα Αμέρικα

Το βίντεο σχετικά με το βιασμό που αφήνει τον Νεϊμάρ εκτός Κόπα Αμέρικα

Ο Νεϊμάρ κατηγορείται για βιασμό και πιθανότατα θα αποχωρήσει από την εθνική ομάδα της Βραζιλίας εν όψει Κόπα Αμέρικα.

Δυστυχώς άσχημη τροπή παίρνουν τα πράγματα για τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε νεαρή κοπέλα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Παρίσι.

Η «σελεσάο» συνεχίζει την προετοιμασία της για το Κόπα Αμέρικα, που θα αρχίσει στις 14 Ιουνίου, ωστόσο το θέμα του Νεϊμάρ δείχνει να τους απασχολεί όλους.

Ο Βραζιλιάνος άσος απάντησε μέσω Instagram στις καταγγελίες της γυναίκας από το Σάο Πάουλο ότι την κακοποίησε σεξουαλικά και μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα μηνύματα και φωτογραφίες που υποστηρίζει ότι του έστειλε η γυναίκα που τον κατήγγειλε.

«Εάν ο Νεϊμάρ παίξει, η Βραζιλία δύσκολα θα φθάσει στον τίτλο. Ξέρω πώς λειτουργεί ο Τύπος. Υπάρχουν πράγματα που θα εμφανιστούν τις επόμενες ημέρες.

Ένας φίλος μου από το Ρίο ντε Τζανέιρο μου είπε ότι υπάρχει ένα βίντεο και θα κυκλοφορήσει. Δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει κάτω από το συναισθηματικό αυτό πλαίσιο.

Εάν δεν παίξει, όλοι θα είναι κερδισμένοι. Πιστεύω ότι και ο ίδιος θα ζητήσει να μην παίξει» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Βραζιλίας, Φρανσίσκο Νοβελέτο, που ανοίγει θέμα αποχώρησης του Νεϊμάρ από την εθνική ομάδα.