Ραγίζει καρδιές η γυναίκα του Ρέγιες: «Μου παίρνεις την όρεξη να ζήσω» (vid)

Ραγίζει καρδιές η γυναίκα του Ρέγιες: «Μου παίρνεις την όρεξη να ζήσω» (vid)

Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (1/6) μετά από τροχαίο λίγα χιλιόμετρα έξω από τη γενέτειρά του, και συγκλονίζει το αντίο της συζύγου του.

Η Νοέλια Λόπεθ πόσταρε στο Instagram ένα βίντεο με τον άτυχο Ισπανό ποδοσφαιριστή και τις δύο κόρες που είχαν αποκτήσει και το μήνυμα της ραγίζει καρδιές. "Δεν μπορώ ν’ αντέξω αυτόν τον πόνο, βοήθησέ με να μεγαλώσω τα κορίτσια μας", αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Αγάπη της ζωής μου, δεν μπορώ ν' αντέξω αυτόν τον πόνο, πόσο μόνες μας αφήνεις. Μου παίρνεις την όρεξη να ζήσω. Σήμερα πρέπει να σε αποχαιρετίσω, αλλά δεν έχω δυνάμεις, θα σου πω ένα εις το επανιδείν γιατί εγώ κι εσύ θα είμαστε αιώνια μαζί.

Περίμενέ με ζωή μου, θα είμαστε ξανά οικογένεια όπου θα βρίσκεσαι. Βοήθησέ με γκορδίτο (σ.σ. παρατσούκλι του Ρέγιες) γιατί δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή χωρίς εσένα. Βοήθησέ με να μεγαλώσω τα κορίτσια μας. Δώσε μου δύναμη, αυτή που δεν έχω. Θα σε σκεφτόμαστε και θα ζεις πάντα στις καρδιές μας. Μας έδωσες την καλύτερη ζωή και μας αφήνεις τις καλύτερες αναμνήσεις. Στα μάτια της Νοέλια θα με κοιτάς και στο χαμόγελο της Τριάνα θα χαμογελάς μαζί μου. Σε αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα».