Nάρα για Ικάρντι: «Λάθη κάνει αυτός που έχει αρχ@@@@» (pic)

Nάρα για Ικάρντι: «Λάθη κάνει αυτός που έχει αρχ@@@@» (pic)

Η Ίντερ κατάφερε να πάρει τελικά το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν παρότι ο Ικάρντι αστόχησε σε ένα πέναλτι και η σύντροφός του έστειλε ένα... ιδιαίτερο μήνυμα μέσω social media.

Μια δύσκολη χρονιά ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο για τον Αργεντινό άσο, αφού κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου του αφαιρέθηκε το περιβραχιόνιο, για αρκετό καιρό έκανε προπονήσεις μόνος του, ενώ τώρα αστόχησε σε πέναλτι. Παρόλα αυτά οι «νερατζούρι» επικράτησαν με 2-1 της Έμπολι, αλλά ο Ικάρντι δεν γλίτωσε από τις κακές γλώσσες.

Μετά το τέλος του αγώνα, η σύζυγός και μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Γουάντα Νάρα, ανέβασε μια κοινή φωτογραφία τους στο instagram και έγραψε:

«Υπερήφανη για σένα. Μερικές φορές δεν φτάνει ένα γκολ στην Μπαρτσελόνα, στην Τότεναμ, 3 γκολ στο ντέρμπι, 126 γκολ σε 6 χρόνια. Μερικές φορές ουδείς αντιλαμβάνεται ποιος παίζει με πόνο.

Μερικές φορές το ποδόσφαιρο σου δίνει σκληρά μαθήματα. Όμως για μένα και για μας, το μοναδικό πράγμα που έχει σημασία είναι η υπερηφάνεια να ξέρουμε πως είσαι ένας πρώτα ένας μεγάλος άνθρωπος και έπειτα ένας μεγάλος παίκτης.

Πάντα υπερήφανοι για σένα και να βλέπουμε τα μάτια σου φωτισμένα παίζοντας για την ομάδα που αγαπάς Μάουρο Ικάρντι.

Και ευχαριστώ σε όλους για την τεράστια αγάπη που σου δείχνουν».

Λίγο νωρίτερα είχε κάνει άλλη μια ανάρτηση αναφερόμενη στο χαμένο πέναλτι του Ικάρντι:

«Κατακτήσαμε το στόχο μας και αρχίζει η δουλειά για τη νέα σεζόν. Το λάθος του Μάουρο; Μπορεί να συμβεί, λάθη κάνει αυτός που έχει αρχ@@@@@. Το στάδιο αντέδρασε άσχημα, εγώ η ίδια είπα μία αθυροστομία: είναι φυσιολογικό να μην πεις μπράβο σε κάποιον που έχασε ένα πέναλτι. Και ο Μέσι και ο Ρονάλντο έχουν κάνει λάθη, μπορεί να συμβεί σε όλους. Έχασα πέντε χρόνια από τη ζωή μου βλέποντας αυτό το παιχνίδι».