Mετά την περιπέτεια του Κασίγιας, η Καρμπονέρο δίνει μάχη με τον καρκίνο

Mετά την περιπέτεια του Κασίγιας, η Καρμπονέρο δίνει μάχη με τον καρκίνο

Μερικές εβδομάδες μετά το καρδιακό επεισόδιο που είχε ο Ίκερ Κασίγιας, η σύζυγός του Σάρα Καρμπονέρο αποκάλυψε πως δίνει μάχη απέναντι στον καρκίνο.

Ένα νέο πρόβλημα υγείας έρχεται να αναστατώσει το ζεύγος Ίκερ Κασίγιας-Σάρα Καρμπονέρο αφού τρεις εβδομάδες μετά το έμφραγμα μυοκαρδίου που υπέστη ο 37χρονος γκολκίπερ της Πόρτο, η εντυπωσιακή δημοσιογράφος αποκάλυψε μέσω Instagram την δική της περιπέτεια, καθώς υπεβλήθη σε εσπευσμένη επέμβαση για την αφαίρεση ενός κακοήθη όγκου από τις ωοθήκες.

«Ενώ ακόμα δεν είχαμε συνέλθει από τον τρόμο, η ζωή μας εξέπληξε ξανά. Αυτή τη φορά άγγιξε εμένα αυτή η άσχημη λέξη με τα 6 γράμματα που ούτε να γράψω δεν μπορώ. Στις πρόσφατες εξετάσεις που έκανα ο γιατρός μου διέγνωσε έναν όγκο στις ωοθήκες τον οποία τον αφαίρεσα ήδη με επέμβαση. Όλα πήγαν πολύ καλά, ευτυχώς προλάβαμε πολύ νωρίς.

Ωστόσο θα ακολουθήσουν μερικοί μήνες όπου θα υποφέρω, αφού θα πρέπει να κάνω την κατάλληλη θεραπεία. Είμαι ήρεμη και αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά. Ξέρω ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος, αλλά κι ότι θα έχει ευχάριστο τέλος. Έχω την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου και μιας σπουδαίας ιατρικής ομάδας. Δράττομαι της ευκαιρίας να ζητήσω από τους δημοσιογράφους τον σεβασμό και την κατανόηση, με την οποία πάντα μου συμπεριφέρεστε, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για μένα και την οικογένεια μου», έγραψε η Καρμπονέρο στα social media και μέχρι στιγμής έχει δεχτεί πάνω από 20 χιλιάδες σχόλια.