Ντέιβιντ Μπέκαμ: Η απίθανη ιστορία με τη μοϊκάνα του και η εντολή του Σερ Άλεξ!

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Η απίθανη ιστορία με τη μοϊκάνα του και η εντολή του Σερ Άλεξ!

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ  αποκάλυψε μια απίθανη ιστορία που αφορούσε τα μαλλιά του και την εντολή που του έδωσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ως προπονητής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο πρώην σούπερ σταρ των γηπέδων, μιλώντας στην πλατφόρμα Otro μοιράστηκε με τον κόσμο μια ιστορία από την ημέρα που... φοβόταν να φανερώσει στον Φέργκιουσον τη μοϊκάνα που είχε κάνει στο μαλλί του.

«Πήγα στ' αποδυτήρια στο προπονητικό κέντρο και φοβόμουν να δείξω τα μαλλιά μου. Δεν ήθελα να τα δει. Έκανα προπόνηση με σκουφάκι, πήγα στο ξενοδοχείο με σκουφάκι, φάγαμε βραδινό και είχα το σκουφάκι, φάγαμε πρωινό την επόμενη μέρα, ήμουν πάλι με το σκουφάκι.

Φτάσαμε στο «Γουέμπλεϊ», μπαίνουμε στ' αποδυτήρια, ετοιμάζομαι και τότε βλέπει τη μοϊκάνα μου. “Πήγαινε να το ξυρίσεις” μου λέει. Γέλασα για λίγο, αλλά αυτός ήταν σοβαρός. “Όχι δεν κάνω πλάκα, πήγαινε να το κόψεις” είπε και έπρεπε να βρω πλέον κάτι να ξυρίσω το μαλλί...Ο προπονητής έχει πάντα δίκιο και έχει τον έλεγχο.

Τη σημερινή εποχή είναι κάτι πολύ απλό και φυσιολογικό να παίξεις με χρωματιστά παπούτσια, ή να έχεις τατουάζ στον λαιμό ή να κάνεις ένα περίεργο κούρεμα, όμως, ο Σερ Άλεξ, όταν μεγαλώναμε, δεν μας άφηνε καν να πατήσουμε το χορτάρι αν είχαμε κόκκινα ή λευκά παπούτσια. Έχει αλλάξει αυτό πλέον...» ανέφερε ο γοητευτικός Ντέιβιντ Μπέκαμ.