Λαμάρ Όντομ όπως... Σπαλιάρας: «Είμαι σεξομανής, έχω πάει με πάνω από 2.000 γυναίκες»!

Λαμάρ Όντομ όπως... Σπαλιάρας: «Είμαι σεξομανής, έχω πάει με πάνω από 2.000 γυναίκες»!

Ο Λαμάρ Όντομ σύντομα θα κυκλοφορήσει το βιβλίο του «Darkness to Light» και σύμφωνα με γνωστό περιοδικό αναμένεται να είναι αρκετά αποκαλυπτικό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «People», ο πρώην ΝΒΑer αναφέρεται στην εμμονή του με το σεξ και στο γεγονός πως έχει κοιμηθεί με περισσότερες από 2.000 γυναίκες στη ζωή του, συμπεριλαμβανομένων εκδιδομένων γυναικών και στρίπερς.

«Από όσο θυμάμαι το εαυτό μου, είμαι σεξομανής. Υπήρχαν πολλές στρίπερς για να μετρήσω. Δεν ήταν κάτι σπουδαίο, αλλά συχνά τις πλήρωνα. Ποτέ δεν θα ήμουν ασεβής απέναντί τους», λέει ο Όντομ στο βιβλίο.

Όσο για τις απιστίες του την περίοδο που ήταν παντρεμένος με την ριάλιτι σταρ, Κλόε Καρντάσιαν, με την οποία χώρισαν το 2013, υποστηρίζει: «Σοκαρίστηκα κι ένιωθα ντροπή. Ήθελα να το πάρω πίσω, αλλά δεν μπορούσα. Ήθελα να το κρύψω. Αλλά αυτή η άρρωστη αμαρτία ήταν δύσκολο να κρυφτεί. Είχα πρόβλημα».

Ο 40χρονος Αμερικανός δεν σταματά εκεί, αφού αποκαλύπτει πως ήταν εθισμένος και στο πορνό: «Είχα ξεμείνει από πορνό! Κάπως έτσι ξέρεις ότι ίσως και να το παράκανες!».

Ο Όντομ θεωρεί ακόμα τον εαυτό του εθισμένο, αλλά πλέον τονίζει πως νικάει σε αυτή τη «μάχη»!

Πάντως ο πρώην NBAer έχει… μέλλον ακόμα μέχρι να φτάσει τον Γιάννη Σπαλιάρα. Γιατί μην ξεχνάτε ότι το μοντέλο είχε δηλώσει πως έχουν περάσει από το κρεβάτι του 5.000 γυναίκες.