Η Γουάντα Νάρα αποκαλύπτει το μέλλον του Ικάρντι

Η Γουάντα Νάρα αποκαλύπτει το μέλλον του Ικάρντι

Πολύ συζήτηση έχει γίνει σχετικά με το μέλλον του Ικάρντι και η μάνατζερ του και συνάμα σύζυγός του σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε τα σχέδια του.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής άρχισε τη σεζόν φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού και έχοντας το ρόλο του ηγέτη στην Ίντερ, όμως πριν από καιρό η κατάσταση άλλαξε και η σχέση του με τη διοίκηση της ομάδας έμοιαζε να είναι τοξική.

Τα δημοσιεύματα ήθελαν τον Ικάρντι να αποχωρεί από τους «νερατζούρι» και να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων μεγάλων ποδοσφαιρικών κλαμπ.

Παρά το σενάρια, λοιπόν, η σύντροφος του 26χρονου άσου Γουάντα Νάρα με συνέντευξη της στο «Tiki Taka» έκανε γνωστή την παραμονή του παίκτη στην Ίντερ και για την επόμενη χρονιά.

«Πολλοί εξακολουθούν να λένε πως ο Ικάρντι θα αποχωρήσει. Έχω κουραστεί. Αυτοί σίγουρα θέλουν να πωληθεί, όπως γράφουν οι εφημερίδες, αλλά θα κλείσω το τηλέφωνό μου την πρώτη ημέρα της μεταγραφικής περιόδου. Προσφορές υπάρχουν ήδη, σε αντίθεση με αυτά που λέγονται, αλλά αυτός αποφάσισε να μείνει στην Ίντερ» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Οι καλύτερες ομάδες έχουν ρωτήσει και οι καλύτεροι προπονητές τον θέλουν. Όλοι θέλουν τον Ικάρντι. Αλλά με βάση αυτά που αναφέρει ο Σπαλέτι, κάποιος μέσα από τον σύλλογο δεν τον θέλει».