Η Γουάντα Νάρα ξεσπάει εναντίον όσων σχολιάζουν τις σέξι φωτογραφίες με τον Ικάρντι

Η Γουάντα Νάρα ξεσπάει εναντίον όσων σχολιάζουν τις σέξι φωτογραφίες με τον Ικάρντι

Τις τελευταίες ημέρες η Γουάντα Νάρα και ο Μάουρο Ικάρντι ποστάρουν τολμηρές φωτογραφίες προκαλώντας αντιδράσεις, με την ξανθιά σεξοβόμβα να αισθάνεται θιγμένη με τα αρνητικά σχόλια και πέρασε στην αντεπίθεση.

Η καλλονή από την Αργεντινή και ο άσος της Ίντερ φωτογραφήθηκαν μαζί σε άκρως αισθησιακές πόζες και το γεγονός αυτό προκάλεσε αντιδράσεις με κάποιους από τους οπαδούς της Ίντερ να κάνουν λόγο για «ευάλωτο Ικάρντι» που τον κάνει ότι θέλει η σύζυγος και μάνατζέρ του.

Αυτό έκανε έξαλλη Γουάντα που έφτασε στο σημείο να απαντήσει προσωπικά σε σχόλιο που της έκανε follower στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Για ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο δεν μπορούν να ακυρωθούν 130 γκολ και δεν μπορεί ο κόσμος να ξεχνάει πώς παίζει ο Ικάρντι.

Μόνο εκείνος μπορεί να πει αν είναι ευτυχισμένος και εγώ κάνω αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο. Να θυμάστε πώς εκείνος αποφασίζει για τον εαυτό του, σας διαβεβαιώ πως υπάρχουν λίγοι άνδρες όπως αυτός».

Τα αρνητικά σχόλια συνεχίστηκαν και από τον Φάμπιο Καπέλο, με τον πρώην προπονητή να δηλώνει μεταξύ άλλων:

«Δεν είχα ποτέ στο παρελθόν έναν παίκτη που έκανε τέτοια πράγματα, στις ομάδες που είχα δεν ξέρω αν θα μπορούσε να μπει στα αποδυτήρια»!

Αυτό καλό θα ήταν να μην το είχε δηλώσει αφού η Γουάντα Νάρα πέρασε στην αντεπίθεση και με… αποδείξεις. Η σύζυγος του Ικάρντι δημοσίευσε φωτογραφίες δύο πρώην παικτών του Καπέλο, των Φάμπιο Καναβάρο και Ντέιβιντ Μπέκαμ σε ρόλο μοντέλων (τους είχε στην Ρεάλ ενώ με τον Καναβάρο συνεργάστηκε και στην Γιουβέντους), και έγραψε στον λογαριασμό της της στο Twitter:

«Αγαπητέ Φάμπιο, ως προπονητής έχεις την εκτίμησή μου, όμως ως τηλεσχολιάστρια προς τηλεσχολιαστή, σου θυμίζω κάποιους τοπ παίκτες που κατάφεραν να μπουν στα αποδυτήριά σου κάνοντας "τέτοια πράγματα". 10 χρόνια πριν, θα μπορούσα να έχουν κάτι περίεργο αυτές οι φωτογραφίες, ΤΩΡΑ ΟΧΙ!».

GALLERY