Ράκιτιτς-Ρακέλ: Γυμνοί στο τζακούζι (pic)

Ράκιτιτς-Ρακέλ: Γυμνοί στο τζακούζι (pic)

O Ιβάν Ράκιτιτς κρατάει χαμηλό προφίλ και δεν του αρέσει να μοιράζεται προσωπικές στιγμές του στα social media.

Η σύζυγός του, Ρακέλ Μάουρι, από την άλλη, δεν έχει κανένα πρόβλημα να ποστάρει ακόμα και αποκαλυπτικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα και η γυναίκα του, λοιπόν, μπήκαν γυμνοί στο τζακούζι και η εντυπωσιακή ξανθιά μοιράστηκε τη στιγμή με τους followers της, δηλώνοντας δημόσια τον έρωτά της για τον Κροάτη μέσο.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2011, όταν ο Ράκιτιτς πήρε μεταγραφή στη Σεβίλλη από τη Σάλκε.

Η σέξι Ρακέλ εργαζόταν ως μπαργούμαν σε μαγαζί που επισκεπτόταν συχνά ο παίκτης και από την πρώτη στιγμή την ερωτεύτηκε.

Δεν ήταν όμως εύκολη υπόθεση! Ο Ιβάν έτρωγε την μια… χυλόπιτα πίσω από την άλλη, πριν τελικά η Ρακέλ δεχθεί να βγει μαζί του. Η κοπέλα είχε ενδοιασμούς να ξεκινήσει σχέση με ποδοσφαιριστή, καθώς φοβόταν ότι θα μπορούσε να φύγει σύντομα για άλλη χώρα.

Όπως, μάλιστα, παραδέχεται ο Κροάτης, ένας από τους λόγους που έκανε σκληρές προπονήσεις ήταν για να μείνει περισσότερο στη Σεβίλλη, ώστε να έχει την ευκαιρία να την... πολιορκεί περισσότερο.

Τελικά ενέδωσε στο φλερτ και έκτοτε είναι μαζί, έχοντας αποκτήσει και δύο παιδιά!

Δείτε τη φωτογραφία την οποία μάλλον έβγαλαν με χρονοδιακόπτη αφού δεν είναι σέλφι. Εκτός αν την τράβηξε τρίτο πρόσωπο...

GALLERY