H οργή και τα κλάματα της Κλόε Καρντάσιαν μετά την απιστία του Τρίσταν Τόμπσον (vid)

H οργή και τα κλάματα της Κλόε Καρντάσιαν μετά την απιστία του Τρίσταν Τόμπσον (vid)

Εκτός εαυτού φαίνεται η ριάλιτι τηλεπερσόνα στο τρέιλερ του νέου κύκλου του ριάλιτι KUWTK.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ένα νέο σκάνδαλο απιστίας ξέσπασε με πρωταγωνιστή τον Τρίσταν Τόμπσον. Ο άσος των Κλίβελαντ Καβαλίερς απάτησε την Κλόε Καρντάσιαν για ακόμη μία φορά και μάλιστα, με την κολλητή φίλη της αδερφής της, Κάιλι Τζένερ, Τζόρντιν Γουντς.

Σύμφωνα με το TMZ – το οποίο έκανε την αποκάλυψη πρώτο – ο μπασκετμπολίστας και η κολλητή φίλη των Καρντάσιανς-Τζένερ συναντήθηκαν σε πάρτι φίλων και ήρθαν πιο κοντά. Αμέσως μετά την αποκάλυψη της απιστίας, η Κλόε, αλλά και οι αδερφές της διέγραψαν από το Instagram, τόσο την Τζόρντιν Γουντς, όσο και τον Τρίσταν.

Η ριάλιτι σταρ του έδωσε στον Τρίσταν τα παπούτσια στο χέρι ενώ σταματήσουν κάθε επαφή με την Γουντς.

Από την πλευρά της η «πέτρα του σκανδάλου» παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τα όσα έγιναν, ενώ η Κλόε την αποκάλεσε μέσω Twitter «ψεύτρα» και της τόνισε πως αυτή ευθύνεται για τον χωρισμό της από τον ΝΒΑer.

«Γιατί λες ψέματα Jordyn Woods; Από την στιγμή που προσπαθείς να σώσεις τον εαυτό σου με το να ”βγαίνεις” δημόσια, αντί να απολογηθείς πρώτα σε μένα ιδιωτικά, τουλάχιστον ας είσαι ειλικρινής με την ιστορία σου. Παρεμπιπτόντως, εσύ είσαι ο λόγος που ”χώρισε” η οικογένεια μου»!

Πολλοί πίστευαν πως το σκάνδαλο δεν θα προβαλλόταν στον νέο κύκλο του ριάλιτι της οικογένειας, Keeping Up With The Kardashians, αλλά έπεσαν έξω! Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε του KUWTK και θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή (31/03) θα είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό! Σε αυτό βλέπουμε την Κλόε να μαθαίνει για την απιστία του συντρόφου της και ουρλιάζοντας να τον αποκαλεί «ψεύτη». Σε ένα άλλο σημείο του τρέιλερ, η πληθωρική ξανθιά με δάκρυα στα μάτια εξηγεί πως μπορεί για τον κόσμο να είναι ένα ριάλιτι, όμως για εκείνην είναι η ζωή της, η οποία καταστράφηκε!

Υπομονή και κουράγιο Κλόε!