Αργεντινός δημοσιογράφος αποκαλύπτει: «Ο Ικάρντι είχε κινητό για τις… άλλες γυναίκες»

Αργεντινός δημοσιογράφος αποκαλύπτει: «Ο Ικάρντι είχε κινητό για τις… άλλες γυναίκες»

Ο Μάουρο Ικάρντι και η Γουάντα Νάρα μοιάζουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ και διαρκώς κλείνουν τα στόματα όλων εκείνων που τους θέλουν να χωρίζουν, όμως στην αρχή της σχέσης τους είχαν αρκετά προβλήματα όπως αποκάλυψε Αργεντινός δημοσιογράφος.

Ο ποδοσφαιριστής της Ίντερ και η σεξοβόμβα σύζυγός και μάνατζερ του είναι από τα ζευγάρια που έχουν απασχολήσει πολύ τα μέσα ενημέρωσης τα τελευταία πέντε χρόνια που είναι παντρεμένοι.

Πολλές φορές έχουν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που θέλουν την Νάρα να τον απατάει με συμπαίκτες του, ωστόσο αυτά δεν ισχύουν και το ζευγάρι κλείνει τα αυτιά του στα κακόβουλα σχόλια και ζει τον έρωτα του.

Η σχέση τους πάντως δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα όπως αποκάλυψε ο Άνχελ ντε Μπρίτο, με τον γνωστό Αργεντινό τηλεοπτικό παραγωγό να λέει μία ιστορία από το παρελθόν του ζευγαριού.

«Όταν γνωρίστηκαν οι Γουάντα και Μάουρο, ο Ικάρντι είχε δύο κινητά και το ένα εξαφανίστηκε μία ημέρα. Το ένα ήταν το «επίσημο» και το άλλο ήταν για τα «μικρά πράγματα».

Και μία ημέρα αυτά τα «μικρά πράγματα», το ότι επικοινωνούσε δηλαδή με άλλες γυναίκες, ήρθαν στην επιφάνεια την εποχή που το ζευγάρι δεν είχε ακόμα παντρευτεί.

Η Γουάντα ήταν εξοργισμένη και από τη στιγμή που όταν ξέσπασε ο καυγάς τους ήταν πάνω σε ένα γιοτ, το κινητό κατέληξε στη θάλασσα», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

GALLERY