Ερωτικά σκάνδαλα που συγκλόνισαν τον χώρο του ποδοσφαίρου

Ερωτικά σκάνδαλα που συγκλόνισαν τον χώρο του ποδοσφαίρου

Σχέση με την γυναίκα του αδερφού ή συμπαίκτη, ξενοδοχείο με ιερόδουλες και απόπειρα βιασμού.

 

Το Sportsradar σας παραθέτει σκάνδαλα από τον χώρο του ποδοσφαίρου με πρωταγωνιστές, τον Ράιν Γκιγκς, τον Ρονάλντο, τον Γουέιν Ρούνεϊ, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Τζον Τέρι και τον Μάξι Λόπες.

Ράιαν Γκιγκς

Ο σπουδαίος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς, εκτόξευσε τη φήμη του στην Αγγλία όταν έγιναν γνωστά τα κατορθώματα του εκτός γηπέδου. Ο Γκιγκς είχε σχέση με την γυναίκα του αδερφού του, αλλά το μυστικό τους δεν έμεινε κρυφό. Παράλληλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ενώ ήταν παντρεμένος είχε σχέση και με την πρώην παίκτρια του Βρετανικού Big Brother, Ίμοτζεν Τόμας. Παρόλα αυτά η γυναίκα του τον συγχώρεσε σαν να μην τρέχει τίποτα.

ryan giggs

Ρονάλντο

Ο Ρονάλντο ήταν ένας τεράστιος παίκτης με σπουδαία καριέρα αλλά αρκετές φορές απασχόλησε την κοινή γνώμη για την αδυναμία του στις γυναίκες. Το 2008 ξέσπασε μεγάλο σκάνδαλο όταν απάτησε τη γυναίκα του με τρεις ιερόδουλες σε ένα μοτέλ στη Βραζιλία. Μάλιστα, ειδοποιήθηκε η αστυνομία από τους γείτονες όταν τον άκουσαν να φωνάζει μόλις ανακάλυψε ότι οι τρεις γυναίκες δεν ήταν και τόσο… γυναίκες!

RONALDO

Μάξι Λόπες

Μπορεί να μην απάτησε ο ίδιος αλλά η σύζυγός του Γουάντα Νάρα τον εγκατέλειψε για τον καλό του φίλο και πρώην συμπαίκτη του, Μάουρο Ικάρντι. Η τηλεπερσόνα παντρεύτηκε με τον νυν άσο της Ίντερ, ο οποίος έκανε και τατουάζ τα ονόματα των παιδιών που έχει αποκτήσει η αγαπημένη του με τον Μάξι Λόπες! Η Γουάντα Νάρα και ο Ικάρντι έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες.

icardi lopes

Κριστιάνο Ρονάλντο

Το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο και αν έχει μπλεχτεί σε ερωτικά σκάνδαλα. Την περίοδο που ο Πορτογάλος ήταν ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να είχε ταυτόχρονο δεσμό με την Τζέμα Άτκισον και την σταρ του Μπόλιγουντ, Μπιπάσα Μπάσου. Το τελευταίο διάστημα ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους κατηγορείται για απόπειρα βιασμού από την Αμερικανίδα, Κάθριν Μαγιόργκα, σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας το 2009.

CRISTIAMO RON1

Γουέιν Ρούνεϊ

Το 2008 ο Γουέιν Ρούνει παντρεύτηκε τον παιδικό του έρωτα, την Κολίν, ωστόσο από τότε μέχρι σήμερα δεν της είναι πιστός. Σε ηλικία 18 ετών το 2004 βρέθηκε αρκετές φορές σε ένα πορνείο όπου συναντήσουμε μια 48χρονη γυναίκα, ενώ παράλληλα είχε σχέση με την Κολίν. Επίσης το 2010 κι ενώ η σύζυγός του ήταν 5 μηνών έγκυος στο πρώτο τους παιδί, ο Άγγλος πλήρωσε 1.000 λίρες για μια βραδιά μαζί με 2 ιερόδουλες. Η Κολίν τον έχει προειδοποιήσει πολλές φορές πως αν την απατήσει ξανά θα τον εγκαταλείψει. Εκείνος όμως δεν λέει να βάλει μυαλό, αλλά και εκείνη είναι μόνο λόγια.

ROONEY

Τζον Τέρι

Το πιο πικάντικο για το τέλος. Ο Τζον Τέρι είναι ο μάστερ των ερωτικών σκανδάλων. Ο Άγγλος έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ροζ ιστορίες κατά το παρελθόν, όμως το περιστατικό που έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη των φιλάθλων είναι η ερωτική σχέση με την γυναίκα του συμπαίκτη του, Γουέιν Μπριτζ, την Βανέσα Περονσέλ. Μάλιστα, ο Τέρι άφησε έγκυο την ερωμένη του, αλλά έκανε έκτρωση. Και μετά απ’ όλα αυτά η σύζυγος του Τέρι τον συγχώρεσε και συνεχίζουν να ζουν ευτυχισμένοι μαζί με τα δύο τους παιδιά.

terry