Νικόλ Σέρζινγκερ: Ξεσπάει για τη διαρροή προσωπικού της βίντεο με τον Λιούις Χάμιλτον

Νικόλ Σέρζινγκερ: Ξεσπάει για τη διαρροή προσωπικού της βίντεο με τον Λιούις Χάμιλτον

Η τραγουδίστρια δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει ότι διέρρευσε παλιό προσωπικό της βίντεο με τον πρωταθλητή της Formula 1.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της The Sun, η Νικόλ Σέρζινγκερ, μιλώντας στο πάρτι του Έλτον Τζον για τα Όσκαρ, είπε τα εξής: «Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά γιατί να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο, ή γιατί να το διαρρεύσει. Είναι ένα απίστευτα ποταπό πράγμα για να κάνει κάποιος».

Η Σέρζινγκερ έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο μετά την κυκλοφορία του online βίντεο, διάρκειας δυόμισι λεπτών, στο οποίο φαίνεται με τον Λιούις Χάμιλτον να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται στο κρεβάτι.

Πηγή ανέφερε στη The Sun πως το ζευγάρι που διατηρούσε σχέση 7 χρόνια (μέχρι το 2015) έχει σοκαριστεί από το γεγονός, και θέλει να μάθει πώς έγινε η διαρροή.

Το βίντεο έχει τραβηχτεί με κινητό τηλέφωνο και δεν περιέχει γυμνό ή σκηνές σεξ. Σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ, πηγή ανέφερε ότι η Σέρτζινγκερ ανησυχεί ιδιαίτερα, επειδή το είχε διαγράψει πριν πολύ καιρό, οπότε πρέπει να «χακαρίστηκε» από το cloud- και φοβάται ότι ενδεχομένως να ακολουθήσουν επιπλέον διαρροές φωτογραφιών και βίντεο.

GALLERY