Η σύντροφος του Όμρι Άλτμαν αποκαλύπτεται στο Sportsradar

Η σύντροφος του Όμρι Άλτμαν αποκαλύπτεται στο Sportsradar

H Γιουβάλ Γκολάν μιλά στο Sportsradar για τον σύντροφό της, Όμρι Άλτμαν, την γνωριμία τους, τον Παναθηναϊκό, τον τραυματισμό του και τη ζωή τους στην Αθήνα.

Ο Όμρι Άλτμαν ήρθε στο «τριφύλλι» το καλοκαίρι του 2017 και μαζί του έφερε την εντυπωσιακή σύντροφο του, Γιουβάλ Γκολάν, με την οποία είναι μαζί οκτώ χρόνια.

Η εντυπωσιακή νεαρή από το Ισραήλ αποκαλύπτει πως γνωρίστηκε με τον άσο του «τριφυλλιού», ποια στοιχεία του χαρακτήρα του αγαπάει περισσότερο και αν μετάνιωσαν που ήρθαν στην Ελλάδα.

-Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από τη ζωή στην Αθήνα;

«Μου αρέσει πραγματικά η ζωή στην Αθήνα. Ζήσαμε με τον Όμρι ένα χρόνο μαζί μέχρι που άρχισα Πανεπιστήμιο στο Ισραήλ λίγους μήνες πριν και πηγαινοέρχομαι».

-Από το Ισραήλ στην Ελλάδα. Ποιες είναι οι διαφορές των δύο χωρών;

«Μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο αλλά η Ελλάδα και το Ισραήλ μοιάζουν πολύ. Και στις δύο χώρες ο καιρός είναι πάνω κάτω ίδιος. Υπάρχει ίδια ενέργεια στον κόσμο, οι άνθρωποι είναι τόσο ευγενικοί και καλοί. Στην Ελλάδα βέβαια οι παραλίες είναι πολύ καλύτερες».

-Σου αρέσει η ελληνική κουζίνα; Αν ναι ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό;

«Λέω σε όλους συνέχεια πόσο πολύ μου αρέσει η ελληνική κουζίνα. Το φαγητό εδώ είναι καταπληκτικό είτε είναι ελληνικό είτε όχι. Το αγαπημένο μου νομίζω είναι το τζατζίκι».

-Πες μας το καθημερινό σου πρόγραμμα και πράγματα που σου αρέσει να κάνεις...

«Αυτό που μου αρέσει να κάνω είναι να πηγαίνω για καφέ και για φαγητό, στις παραλίες το καλοκαίρι, να βλέπω σειρές στην τηλεόραση και φυσικά να ψωνίζω, είμαι εθισμένη».

-Ποιο είναι το επάγγελμα σου;

«Φέτος ξεκίνησα να σπουδάζω στο Ισραήλ. Σπουδάζω «Business and data analytics», είναι από τα πιο δύσκολα πτυχία στο Ισραήλ αλλά παράλληλα και από τα πιο ενδιαφέροντα».

-Ποσά χρόνια έχεις σχέση με τον Όμρι Άλτμαν; Και πως γνωριστήκατε;

«Με το Όμρι τον Απρίλιο κλείνουμε 8 χρόνια μαζί. Συναντηθήκαμε όταν ήμασταν πολύ μικροί ηλικιακά, στο δημοτικό συγκεκριμένα. Όταν ο Όμρι ήρθε στην τετάρτη δημοτικού όλα τα κορίτσια τον ερωτεύτηκαν, το ίδιο έκανα κι εγώ».

-Ποια είναι τα στοιχεία στον χαρακτήρα του Όμρι που αγαπάς;

«Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στην προσωπικότητα του Όμρι είναι η μεγάλη καρδιά του. Πάντα φροντίζει αυτούς τους οποίους αγαπάει».

- Είχες ξανάρθει στην Ελλάδα πριν ο Όμρι φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού;

«Είχα έρθει ωστόσο, μόνο για διακοπές στα ελληνικά νησιά. Ποτέ δεν είχα βρεθεί στην Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα όταν ήμασταν μικρότεροι με τον Όμρι είχαμε έρθει για διακοπές στην Ρόδο».

-Πως ήταν η περίοδος του τραυματισμού του;

«Η περίοδος ήταν δύσκολη για όλους μας. Ανεξαρτήτως του προβλήματος, ο Όμρι το αντιμετώπισε όπως αντιμετωπίζει τα πάντα. Έδωσε όλη του την καρδιά προκειμένου να επιστρέψει. Χάρη στη βοήθεια τη δική μου, της οικογένειας του, του Παναθηναϊκού και του Μάνου (σ.σ. ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας), είναι πλέον έτοιμος, επέστρεψε σε αυτό που αγαπάει και είναι πιο δυνατός από ποτέ».

-Πώς ένιωθες που τον είχες περισσότερο σπίτι;

«Φυσικά και μου αρέσει να τον βλέπω περισσότερο ωστόσο, δεν έχω κανένα πρόβλημα από το να παραιτηθώ από αυτό το προνόμιο αν είναι να γυρίσει υγιής πίσω στους αγωνιστικούς χώρους».

-Κάνεις παρέα και με άλλες συντρόφους ποδοσφαιριστών; Αν ναι με ποιες;

«Μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες των υπολοίπων παικτών αλλά η πιο στενή μου φίλη είναι η Ρομί, η σύντροφος του Ινσούα, με την οποία συναντιόμαστε συνέχεια».

-Μετανιώσατε που ήρθατε στον Παναθηναϊκό; Λόγω των γνωστών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος…

«Φυσικά και δεν το μετάνιωσα στιγμή που ήρθαμε στον Παναθηναϊκό, ούτε ο Όμρι το έχει μετανιώσει. Πέραν του ότι μας αρέσει πολύ η Ελλάδα και την αγαπάμε, ο Παναθηναϊκός είναι καταπληκτικός και είναι μια τεράστια ευκαιρία για τον Όμρι ανεξαρτήτων των προβλημάτων που έχουν ανακύψει».

GALLERY