Η μαμά του Ρονάλντο για την κατηγορία βιασμού: «Δεν πήγε μαζί του για να παίξουν χαρτιά...»

Η μαμά του Ρονάλντο για την κατηγορία βιασμού: «Δεν πήγε μαζί του για να παίξουν χαρτιά...»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τους τελευταίους μήνες έχει βρεθεί στο στόχαστρο με κατηγορία περί βιασμού από την Κάθριν Μαγιόργκα και η μητέρα του Πορτογάλου ξεσπάει εναντίον της Αμερικανίδας.

Δέκα χρόνια έχουν περάσει από τη συνάντηση του Κριστιάνο Ρονάλντο και της Κάθριν Μαγιόργκα στο Λας Βέγκας αλλά εκείνη η βραδιά παραμένει στο προσκήνιο, καθώς το πρώην μοντέλο κατηγορεί τον Πορτογάλο σούπερ σταρ ότι την βίασε σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Ο άσος της Γιουβέντους αρνείται τις κατηγορίες και αναφέρει πως ότι έγινε μεταξύ τους ήταν με τη συναίνεση της. Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και δυστυχώς για τον Κριστιάνο, αρκετές πρώην του θέλουν να καταθέσουν εναντίον του. Μία από αυτές είναι η Τζασμίν Λέναρντ, η οποία τον χαρακτηρίζει ψεύτη και γαμ@@@@@ ψυχοπαθή.

Η μητέρα του «CR7», Μαρία Ντολόρες Αβέιρο, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας της σειράς με κρασί και λάδι στην Πορτογαλία μίλησε για την συγκεκριμένη υπόθεση και πέρασε στην αντεπίθεση.

«Έχω εμπιστοσύνη στο γιο μου για όλο αυτό που έγινε. Όταν εκείνη πήγε εκεί, δεν πήγε σίγουρα για να παίξουν χαρτιά. Ήταν εκεί για να κάνει κάτι. Ξέρω ποιος είναι ο γιος μου, αλλά δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό το ζήτημα», σχολίασε χαρακτηριστικά.