Εκτός εαυτού ο Τόσιτς - Είδε το sex tape του Βράνιες με τη Γελένα (pic)

Εκτός εαυτού ο Τόσιτς - Είδε το sex tape του Βράνιες με τη Γελένα (pic)

Ο Ντούσκο Τόσιτς «τρελάθηκε» όταν δέχθηκε ένα mail με το sex video της γυναίκας του με τον Όγκνιεν Βράνιες.

Οι αποκαλύψεις για το ερωτικό σκάνδαλο της Σέρβας τραγουδίστριας και του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ συνεχίζονται και όπως όλα δείχνουν έχει πολύ… ψωμί αυτή η ιστορία.

Όπως αναφέρουν σερβικά δημοσιεύματα, ο ποδοσφαιριστής της Γκουανζού ήταν έτοιμος να συγχωρέσει τη Σέρβα τραγουδίστρια καθώς είχε πειστεί πως οι γυμνές φωτογραφίες που δημοσιοποίησε ο Βράνιες ήταν προϊόν φωτομοντάζ.

«Για πολλές μέρες προσπαθούσε να πείσει τον Ντούσκο. Έκλαιγε και τον παρακαλούσε να μην την αφήσει και του υποσχέθηκε ότι δεν θα συμβεί τίποτα στο μέλλον. Ο Τόσιτς άρχισε να χαλαρώνει και όταν ήρθε η ώρα να επιστρέψει στη Σερβία η Γελένα της υποσχέθηκε ότι δεν θα άγγιζε το ζήτημα του διαζυγίου. Η Καρλέουσα έφτασε στο Βελιγράδι ικανοποιημένη και πεπεισμένη ότι θα κατορθώσει να σώσει τον γάμο της. Όμως, ο Τόσιτς δέχθηκε από ανώνυμη ηλεκτρονική διεύθυνση το sextape της Γελένα με τον Βράνιες. Αυτή η σταγόνα ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Ντούσκο αμέσως κάλεσε τη Γελένα και της είπε ότι θέλει διαζύγιο αυτή τη στιγμή και ότι δεν ενδιαφερόταν πλέον για τις δικαιολογίες της».

Πάντως, η Γελένα αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της στο Ντουμπάι μαζί με τον σύζυγο της και τα δύο τους παιδιά και το «Informer» αναφέρει ότι η Καρλέουσα πήγε εκεί για να πιάσει τον άντρα της με τον παράνομο δεσμό του, το μοντέλο Βλάνταν Ράλιτς...

GALLERY