Μήνυμα του Βράνιες σε Γελένα: «Συγχώρεσε με, σε αγαπάω»

Μήνυμα του Βράνιες σε Γελένα: «Συγχώρεσε με, σε αγαπάω»

Ο Όγκνιεν Βράνιες αφού έβγαλε στη φορά γυμνές φωτογραφίες της Γελένα Καρλέουσα, τώρα της ζητάει συγνώμη και θέλει να την συναντήσει.

Οι αποκαλύψεις για το ερωτικό σκάνδαλο του Βόσνιου στόπερ με την Σέρβα τραγουδίστρια συνεχίζονται! Ο παράνομος δεσμός του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ με την Καρλέουσα κράτησε δύο χρόνια, μέχρι που η σχέση έγινε γνωστή από τον σύζυγο της σεξοβόμβας τραγουδίστριας, Ντούσκο Τόσιτς.

Το παράνομο ζευγάρι από εκείνη τη στιγμή άρχισε να βγάζει τα... άπλυτα του στη φόρα με αποτέλεσμα να γίνει πρώτο θέμα στα κουτσομπολίστικα Μέσα.

Η Σέρβα τραγουδίστρια μετά από όλα όσα συνέβησαν κατάφερε να ξαναπέσει στην αγκαλιά του συζύγου της, Ντούσκο Τόσιτς, και μπλόκαρε τον Βράνιες από όλους τους λογαριασμούς που έχει στα social media.

Σύμφωνα με το «Informer», ο Βόσνιος σκεφτόταν πως να προσεγγίσει ξανά την Γελένα και της έστειλε ένα μήνυμα μέσω ενός κοινού φίλου που έλεγε:

«Συγχώρεσε με για όλα. Ακόμα σε αγαπάω. Συγνώμη που όλα πήγαν τόσο μακριά. Πληγώθηκα. Ήμουν τρελαμένος και δεν ήξερα τι έκανα. Συγνώμη. Μπορώ να σε δω;».

Η Γελένα έριξε... πόρτα στον Βράνιες καθώς δεν θέλει να ακούσει τίποτα μετά τις γυμνές φωτογραφίες της που δημοσιοποίησε στα ΜΜΕ.