Γύπας ο Βράνιες: Παράλληλα με τη Γελένα φλέρταρε άλλη τραγουδίστρια αλλά... έφαγε άκυρο (pics)

Γύπας ο Βράνιες: Παράλληλα με τη Γελένα φλέρταρε άλλη τραγουδίστρια αλλά... έφαγε άκυρο (pics)

Είναι επίσημο! Ο Όγκνιεν Βράνιες έχει κόλλημα με ξανθιές Σέρβες τραγουδίστριες με μεγάλο στήθος.

Ήταν να μη γίνει η αρχή. Μέσα σε λίγες μέρες έχουμε μάθει όλη την ερωτική ζωή του Όγκνιεν Βράνιες και τις προτιμήσεις του στο ασθενές φύλο.

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ διατηρούσε σχεδόν δύο χρόνια παράνομο δεσμό με την σύζυγο του ποδοσφαιριστή, Ντούσκο Τόσιτς, ενώ χθες σύμφωνα με σέρβικο site φέρεται να απειλεί τη 43χρονη Σέρβα τραγουδίστρια, Ντάρα Μπουμπαμάρα, με γυμνές φωτογραφίες της.

Ομως, ο Βόσνιος στόπερ δεν σταματά εκεί. Τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Βράνιες παράλληλα με τη σχέση του με την Γελένα Καρλέουσα φλέρταρε και με άλλες τραγουδίστριες από τη Σερβία.

Μια από αυτές είναι η Τιχάνα Στόχιτς. Ο Βράνιες την... βομβάρδισε με likes σε όλες τις φωτογραφίες της και της έγραψε το πρώτο μήνυμα: «Είσαι πολύ όμορφη» και βρήκε το τηλέφωνο της και της έστειλε πως θέλει να συναντηθούν.

Ο Βόσνιος στόπερ την ρώτησε που μπορεί να την βρει, σε ποιο μαγαζί εμφανίζεται για να πάει να την ακούσει και την... βομβάρδιζε με μηνύματα. Η Σέρβα τραγουδίστρια με το πλούσιο μπούστο διάβαζε τα μηνύματα του Βράνιες, αλλά δεν του απαντούσε μέχρι που σχολίασε σε μια φωτό της πως ήταν η καλύτερη λήψη της και αυτή τον ευχαρίστησε!

Ο ποδοσφαιριστής πήρε θάρρος και της είπε να συναντηθούν στο Βελιγράδι αν ήταν ελεύθερη (δεν είδαμε όμως να έχει κολλήματα με δεσμευμένες), αλλά η Σέρβα δεν το συνέχισε, αφού δεν είναι από αυτές που... ψάχνονται για άντρες στα social media.

GALLERY