Η πρώην σύντροφος του Σάλα ζητάει να ερευνηθεί η μαφία του ποδοσφαίρου για το αεροπορικό ατύχημα

Η πρώην σύντροφος του Σάλα ζητάει να ερευνηθεί η μαφία του ποδοσφαίρου για το αεροπορικό ατύχημα

Η πρώην σύντροφός του Εμιλιάνο Σάλα, εκτοξεύει μέσω social media σοβαρές κατηγορίες αναφορικά με το αεροπορικό ατύχημα.

Η εξαφάνιση του Εμιλιάνο Σάλα έχει συγκλονίσει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Τα ίχνη του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε ο 28χρονος ποδοσφαιριστής χάθηκαν από τα ραντάρ το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και άπαντας προσεύχονται να βρεθεί ζωντανός, όπως και ο πιλότος.

Την ώρα πάντως που τα σωστικά συνεχίζουν τις έρευνες, η πρώην σύντροφός του Μπερενίς Σκάιρ, με μήνυμα της στα social media απέδωσε ευθύνες για την εξαφάνιση του Σάλα στην μαφία του ποδοσφαίρου.

«Ερευνήστε τη μαφία του ποδοσφαίρου επειδή δεν πιστεύω πως ήταν ατύχημα», έγραψε αρχικά στο λογαριασμό της στο Τwitter, για να διαγράψει λίγη ώρα αργότερα το… τιτίβισμα.

Στη συνέχεια όμως έκανε και νέο ποστάρισμα στο Instagram: «Δεν έχω σταματήσει να σε σκέφτομαι, Έμι. Η ζωή μπορεί να αλλάξει σε ένα δευτερόλεπτο, είμαστε σκόνη σε αυτό το σύμπαν. Γιατί συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε έναν άνθρωπο τόσο καλό και γοητευτικό, γεμάτο σχέδια, σπουδαίο εργάτη;

Σας παρακαλώ ερευνήστε, μην σταματήσετε να τον ψάχνετε! Δεν μπορώ να πιστέψω πως διακόπηκαν οι έρευνες εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών ακριβώς τη στιγμή που είχαν βρεθεί τα πρώτα συντρίμμια από το αεροπλάνο».

GALLERY