H μαμά του Τζανιόλο έχει... μαγέψει τους φιλάθλους της Ρόμα με τα κάλλη της (pics)

H μαμά του Τζανιόλο έχει... μαγέψει τους φιλάθλους της Ρόμα με τα κάλλη της (pics)

Ο Νικολό Τζανιόλο έχει κερδίσει τους φιλάθλους της Ρόμα με τα κατορθώματα του μέσα στο γήπεδο, και η μητέρα του, Φραντσέσκα, έχει… κλέψει την καρδιά τους με την απαράμιλλη ομορφιά της.

Το περασμένο καλοκαίρι η Ρόμα απέκτησε από την Ίντερ τον Νικολό Τζανιόλο. Ο 19χρονος μέσος, που είναι ήδη διεθνής με τις "μικρές" εθνικές ομάδες της Ιταλίας (Κ18, Κ19 και Κ21) μετράει μέχρι στιγμής 24 συμμετοχές και 2 γκολ τη φετινή σεζόν με τους "τζαλορόσι" και πολλοί εκτιμούν πως θα κάνει μεγάλη καριέρα.

Χαρακτηριστική ήταν και η ατάκα του θρύλου της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος είχε τοποθετηθεί για τον νεαρό άσο. «Ο Τζανιόλο παίζει σαν παλαίμαχος. Έχει εκρηκτική δύναμη και τεχνική, και όλα τα εφόδια που χρειάζονται για να γίνει ένας πραγματικά σπουδαίος παίκτης».

Οι φίλοι της Ρόμα τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση, ωστόσο πέρα από τον ίδιο στην καρδιά τους έχουν βάλει και την πανέμορφη μητέρα του, την 41χρονη Φραντσέσκα Κόστα.

Η εντυπωσιακή Φραντσέσκα είναι φανατική οπαδός της Ρόμα και σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στην "Gazzetta dello Sport" εξομολογήθηκε το πόσο πολύ συγκινήθηκε όταν συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Φραντσέσκο Τότι.

«Τον είδα την πρώτη φορά που πήγαμε στην Τριγκόρια. Ήρθε προς το μέρος μου και άρχισα να κλαίω. Μου είπε "Μα κλαις για μένα;" Εγώ δεν μπορούσα να μιλήσω. Τότε ο Νικολό μου είπε "Μα τι είναι αυτά που κάνεις"; Ήταν εκεί και ο σύζυγός μου Ίγκορ που άρχισε να γελάει», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

GALLERY