«Η Γελένα παρουσίασε τον Βράνιες ως... γιατρό στις κόρες της»

«Η Γελένα παρουσίασε τον Βράνιες ως... γιατρό στις κόρες της»

Ως... γιατρό παρουσίαζε τον Όγκνιεν Βράνιες στα παιδιά της η Γελένα Καρλέουσα.

Μια νέα απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά το ερωτικό σκάνδαλο της Γελένα Καρλέουσα με τον Όγκνιεν Βράνιες.

Μετά τα... πικάντικα μηνύματα αλλά και τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες, έχουν βγει στη φόρα διάφορα που αφορούν την σχέση της 40χρονης τραγουδίστρια με τον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ.

Σέρβικο site αναφέρει πως όταν ο άντρας της, Γελένα, Ντούσκο Τόσιτς, είχε υποχρεώσεις στο εξωτερικό, αυτή είχε... πρόβλημα υγείας και προσκαλούσε στο σπίτι τους τον Όγκνιεν Βράνιες. Επειδή όμως στο σπίτι ήταν και τα παιδιά τους, έπρεπε με κάποιο τρόπο να τον δικαιολογήσει. Και τι να έλεγε; Ότι ήταν ο υδραυλικός; Ο ηλεκτρολόγος; Έτσι τον παρουσίασε ως... γιατρό!

Όταν ο Βόσνιος πήγαινε στο δωμάτιο να... εξετάσει την Καρλέουσα, τότε οι δυο τους συνευρίσκονταν ερωτικά.

«Η Γελένα και ο Όγκνιεν συχνά βρισκόντουσαν στο σπίτι του Ντούσκο στο Βελιγράδι, όπου ο Βράνιες πήγαινε ακόμα πιο συχνά το 2017, όταν η Γέλενα είχε προβλήματα υγείας και όταν συναντήθηκε τυχαία με την κόρη της τραγουδίστριας, η Γελένα της είπε ότι ήταν ο γιατρός της. Η Καρλέουσα έπρεπε να φέρνει τον εραστή της στο σπίτι της, επειδή υπήρχε η πιθανότητα έξω από αυτό κάποιος να τους πιάσει», αναφέρει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ.

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ δεν τρελαινόταν με την ιδέα να την συναντάει στο σπίτι της, αλλά λόγω της υγείας της συμφώνησε. Τα παιδιά πίστευαν ότι ήταν ο γιατρός της μαμάς τους και γι' αυτό ποτέ δεν τους κινήθηκε η παραμικρή υποψία.

GALLERY