O Βράνιες αποκάλυψε νέα μηνύματα με την Καρλέουσα - Πήρε θέση και η μητέρα του

O Βράνιες αποκάλυψε νέα μηνύματα με την Καρλέουσα - Πήρε θέση και η μητέρα του

Ο Όγκνιεν Βράνιες έβγαλε στη φόρα νέα μηνύματα που αντάλλαξε με την Γελένα Καρλέουσα μετά το ερωτικό σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει, ενώ πήρε θέση και η μητέρα του Βόσνιου αμυντικού.

Όπως όλα δείχνουν, η κόντρα που έχει ξεσπάσει μετά το ερωτικό σκάνδαλο, στο οποίο εμπλέκονται ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες κι η Σέρβα τραγουδίστρια Γελένα Καρλέουσα, δεν λέει να σταματήσει.

Μετά τα χθεσινά… ξεκατινιάσματα όπου ο Βράνιες και η Γελένα δημοσιοποίησαν αποκαλυπτικές φωτογραφίες από ερωτικές στιγμές τους, ο 29χρονος παίκτης της Άντερλεχτ έδωσε στη δημοσιότητα νέα μηνύματα που αντάλλαξε με την Καρλέουσα.

«Σε παρακαλώ να βγεις να τα διαψεύσεις όλα όσα έχουν γραφτεί για μένα. Σε παρακαλώ να αρνηθείς τα πάντα. Ποτέ δεν έθιξα εσένα και το παιδί σου. Καταστρέφεις εμένα και τη ζωή μου, σε παρακαλώ να τα αρνηθείς», ανέφερε η Καρλέουσα και ο ίδιος απάντησε: «Ούτε εγώ έθιξα εσένα και την οικογένεια σου...».

«Ποτέ δεν σε απείλησα. Για χάρη των παιδιών μου σε παρακαλώ να αρνηθείς όλα όσα έχεις πει», απάντησε εκ νέου η Καρλέουσα, με τον Βράνιες να γράφει: «Ξέχνα ότι υπάρχω! Όλοι είστε τα ίδια σκατά. Μόνο όταν έχεις προβλήματα είμαι ο Όγκνιεν σου. Στεναχώρησε τους όλους ελεύθερα, εγώ θα πάω στα δικαστήρια να καταθέσω».

Για το σκάνδαλο που απασχολεί τα τελευταία 24ωρα τον Τύπο πήρε θέση η μητέρα του Όγκνιεν Βράνιες, η οποία ανέφερε: «Δεν νιώθω άνετα με την όλη κατάσταση. Και οι δύο πρέπει να φερθούν σαν ενήλικες και να αναλάβουν τις ευθύνες και να τελειώσει το θέμα. Δεν θέλω να σχολιάσω αν είναι αλήθεια ή όχι.

Σκότωσε ο γιος μου καμία; Αν όλο αυτό που έχει συμβεί είναι αλήθεια και δεδομένου ότι αυτή είναι πιο διάσημη, έπρεπε να το διαχειριστεί καλύτερα. Πρέπει εγώ να αναλάβω τις ευθύνες κάποιων πράξεων άλλων προσώπων; Αναρωτιέμαι είναι ο πρίγκιπας Κάρολος η Γελένα και δεν μπορούμε να την αγγίξουμε;

Ότι λέω με το γιο είναι ευαίσθητα πράγματα και δεν θέλω να τα αποκαλύψω. Δεν θέλω να υπάρχει το όνομα μας στον Τύπο. Πρέπει όμως να απαντήσουμε για τις πράξεις μας ο Όγκνιεν, η Γελένα και όλοι οι εμπλεκόμενοι και να αναλάβουν τις ευθύνες τους».