Η πρώην του Ντιμπάλα αποκαλύπτει τη σχέση της με τον παντρεμένο Ναϊνγκολάν!

Η πρώην του Ντιμπάλα αποκαλύπτει τη σχέση της με τον παντρεμένο Ναϊνγκολάν!

Σκάνδαλο ξέσπασε στην Ιταλία μετά τη συνέντευξη της πρώην συντρόφου του Πάουλο Ντιμπάλα, Τζινέβρα Σότζι, η οποία αποκάλυψε πως έκανε έρωτα με τον παντρεμένο Ράτζα Ναϊνγκολάν.

Η 22χρονη παραχώρησε αποκαλυπτική συνέντευξη στο ιταλικό περιοδικό «Corona» για τη σχέση της με τον Ράτζα Ναϊνγκολάν. Η Ιταλίδα καλλονή ανέφερε πως πριν από δέκα ημέρες έκανε σεξ με τον διεθνή άσο και μετά αυτός την μπλόκαρε στα social media.

«Ένα βράδυ στο καζίνο χάσαμε 150.000 ευρώ. Έκλαιγα και είχα γίνει πράσινη στο πρόσωπο. Δεν είχα δει ποτέ στη ζωή μου 150.000 ευρώ. Ημουν δίπλα στον Ράτζα, αλλά δεν θέλω να σχολιάσω τη συμπεριφορά του. Δεν με ένοιαζε αν έχει γυναίκα ή όχι. Ξέρω ότι δεν ήταν αυτός που ονειρευόμουν από μικρό παιδί, αλλά δεν επιλέγεις ποιον θα ερωτευτείς», είπε αρχικά η Τζινέρβρα για τον Ναϊνγκολάν και όταν ρωτήθηκε αν εκείνη τη μέρα έκαναν σεξ, απάντησε: «Οχι. Κάναμε έπειτα από 20 μέρες. Τελείωσε πριν 10 μέρες, αλλά αν θέλετε να ξέρετε με μπλόκαρε στο WhatsApp».

Από την πλευρά του ο Ράτζα Ναϊνγκολάν διαψεύδει τα λεγόμενα της νεαρής καλλονής, η οποία στο παρελθόν ήταν στο πλευρό του άσου της Γιουβέντους, Πάουλο Ντιμπάλα.

GALLERY