Έλληνες και ξένοι σταρ των γηπέδων που έγιναν γονείς το 2018 (pics)

Έλληνες και ξένοι σταρ των γηπέδων που έγιναν γονείς το 2018 (pics)

Σε λίγες ώρες το 2018 θα είναι πια παρελθόν. Μια χρονιά που για κάποιους θα μείνει αξέχαστη αφού η ζωή τους χάρισε το πιο ωραίο δώρο!

Έλληνες και ξένοι σταρ των γηπέδων έγιναν γονείς και το Sportsradar θυμάται την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

Γιάννης Μανιάτης-Ιωάννα Γαλλή

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε τον περασμένο Νοέμβριο ο Γιάννης Μανιάτης. Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή της Αλάνιασπορ, Ιωάννα Γαλλή, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στο Μαιευτήριο Ρέα. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το καλοκαίρι του 2012.

MANIATIS

Αλβάρο Μοράτα - Αλίς Καμπέλο

Ο 25χρονος άσος της Τσέλσι, Αλβάρο Μοράτα, έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά το Ιούλιο του 2018. Η σύζυγός του, Αλίς Καμπέλο, έπειτα από δύσκολη εγκυμοσύνη γέννησε τα δίδυμα Αλεσάντρο και Λεονάρντο.

morata

Γιάννης Ανέστης –Αθηνά Παπουλίδου

Ο Γιάννης Ανέστης και η Αθηνά Παπουλίδου πριν από 30 μέρες έγιναν γονείς. Η σύζυγος του διεθνή τερματοφύλακα γέννησε κοριτσάκι και ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα μέσω Instagram: «Yπάρχουν δύο σημαντικές στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου, την ημέρα που γεννιέται και την ημέρα που ανακαλύπτει το γιατί! Φέτος ο πιο γλυκός μήνας για εμάς ήρθε με το θαύμα της ζωής μας ΕΣΥ 1-12-18», έγραψε η Αθηνά.

anestis

Λουίς Σουάρες – Σοφία Μπάλμπι

Ο Λουίς Σουάρες τον περασμένο Οκτώβριο έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά. Η σύζυγός του, Σοφία, έφερε στον κόσμο τον Λαουτάρο. «Καλώς ήρθες, Λαούτι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σε έχουμε μαζί μας, λατρεμένε. Η μαμά είναι σε εξαιρετική κατάσταση και ευτυχισμένη, όπως και τα αδερφάκια σου. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα» έγραψε ο άσος της Μπαρτσελόνα στο instagram.

σουαρεσ

Γιώργος Τζαβέλλας – Αθηνά Πικράκη

Γονείς ενός υγιέστατου αγοριού έγιναν ο Γιώργος Τζαβέλλας και η Αθηνά Πικράκη πριν από περίπου δύο μήνες. Ο ποδοσφαιριστής της Αλάνιασπορ μοιράστηκε την χαρμόσυνη είδηση με τους διαδικτυακούς φίλους του ποστάροντας φωτογραφία από το μαιευτήριο το οποίο είχε... πλημμυρίσει από μπαλόνια και δώρα, όλα σε σιέλ χρώμα.

tzavellas