Ο Μαρσιάλ έκανε sexting με 20χρονο μοντέλο (pics)

Ο Μαρσιάλ έκανε sexting με 20χρονο μοντέλο (pics)

Τα... προβλήματα για την Μάντσεστερ Γιουάιτεντ συνεχίζονται. Αυτή τη φορά ξέσπασε σκάνδαλο με τον Άντονι Μαρσιάλ, καθώς φέρεται να αντάλλασσε «καυτά» μηνύματα με νεαρό μοντέλο.

Ο ίδιος ο άσος των «κόκκινων διαβόλων» υποστηρίζει ότι το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun» γράφει... βλακείες, αλλά το μοντέλο Μαλίκα Σεμίτσι ισχυρίζεται άλλα.

Η 20χρονη καλλονή, μάλιστα, έδωσε και λεπτομέρειες από τα μηνύματα που της έστελνε ο Μαρσιάλ, «κατηγορώντας» τον πως ήθελε να κάνει… τρίο μαζί της και ένα ακόμη μοντέλο, όταν η γυναίκα του, Μέλανι ντα Κρουζ Πιρές, ήταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της!

«Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που ζηλεύουν και λένε του κόσμου τις βλακείες, απλά για να υπάρχουν. Δόξα τω Θεώ, ξέρω σε ποια κατεύθυνση πηγαίνω, με την βοήθεια της καλύτερης στο πλάι μου», έγραψε σε ποστ του ο Μαρσιάλ διαψεύδοντας την είδηση.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο παίκτης της Γιουάιτεντ γνώρισε την Σεμίτσι σε κλαμπ στο Μάντσεστερ. Είχαν επικοινωνία για δύο εβδομάδες, αντάλλασσαν γυμνές φωτογραφίες και στο τέλος της ζήτησε... τρίο!

Δείτε την ανάρτηση του ποδοσφαιριστή:

man

Η πέτρα του σκανδάλου...

malika semichi 28156300 132496267573355 8586226574934671360 n